ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0: Φιλικό με… κέρδη και για τους δύο συμπολίτες!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0: Φιλικό με… κέρδη και για τους δύο συμπολίτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλό επίπεδο ποδοσφαίρου στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ και Εργοτέλης έδωσαν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», που παρά τις απουσίες και των δύο, πρόσφερε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Νικητές οι «ασπρόμαυροι» χάρη στο γκολ του Μαρινάκη στο δεύτερο ημίχρονο και τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην πρεμιέρα της Super League.

Για την ομάδα του Νιόπλια ήταν ουσιαστικά η… πρόβα πρωταθλήματος, αν και αυτό δε μπορεί να ειπωθεί για τις επιλογές προσώπων στην 11αδα, αφού απουσίαζαν πολλοί παίκτες.

Από την άλλη, ο Εργοτέλης έχει περισσότερο χρόνο και για την εποχή, έδειξε ότι έχει δουλέψει τη συνοχή του στο αμυντικό κομμάτι.

Η αναμέτρηση είχε και επί μέρους κέρδη για τον ΟΦΗ, που κρατάει σίγουρα την πολύ καλή παρουσία των Γαγιέγος και Λάμπρου, ενώ ορεξάτος μπήκε στην επανάληψη και ο Ντουρμισάι.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» ήταν πολύ πιεστικοί ως το 25’ και είχαν καλές ευκαιρίες με τους Νέιρα και Καστάνιος. Οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν από εκείνο το σημείο, ελέγχοντας και από την πλευρά τους την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς τελικές στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Τελικά το γκολ του Μαρινάκη στο 76’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, έκρινε τη νίκη υπέρ του ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Σωτηρίου (46' Βάτερμαν, 76' Σηφάκης), Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Λυμπεράκης (46' Κοροβέσης), Γαγιέγος (61' Ντουρμισάι), Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Καμάου (61' Μπαλογιάννης), Λάμπρου, Καστάνιος (88' Καραντινός).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μίκο, Κατσούρι (62' Ντουμάνης), Σερβιλάκης, Μπουτσάκης (62' Πεϊός), Βουτσάς (78' Δασκαλάκης), Κουατένγκ (46' Ποζατζίδης), Μπουρσέλης (78' Πάγια), Κωστανάσιος (70' Νικολακάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News