ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0 (Τελικό)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0 (Τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό φιλικό «τεστ» στο «Γεντί Κουλέ» για τους δύο συμπολίτες

Φιλική αναμέτρηση με… φόντο την έναρξη των πρωταθλημάτων το επόμενο διάστημα, δίνουν στο «Γεντί Κουλέ» ΟΦΗ και Εργοτέλης.

Ένας αγώνας συμπερασμάτων για τους δύο συμπολίτες, παρότι αμφότεροι θα αγωνιστούν με αρκετές απουσίες.

Για τους «ασπρόμαυρους» είναι ουσιαστικά το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη της Super League και το ματς με τον Άρη, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ακόμη χρόνο για το βασικό… μοντάρισμα.

Το γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" άνοιξε ξανά τις θύρες του για τον φίλαθλο κόσμο μετά από σχεδόν 1.5 χρόνο. Στις εξέδρες βρίσκονται κάτοχοι διαρκείας, με προϋπόθεση να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ για παιδιά κάτω των 17 ετών απαιτείται self test.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Σωτηρίου (46' Βάτερμαν, 76' Σηφάκης), Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Λυμπεράκης (46' Κοροβέσης), Γαγιέγος (61' Ντουρμισάι), Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Καμάου (61' Μπαλογιάννης), Λάμπρου, Καστάνιος (88' Καραντινός).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Κόλα, Σαρρής, Μίκο, Κατσούρι (62' Ντουμάνης), Σερβιλάκης, Μπουτσάκης (62' Πεϊός), Βουτσάς (78' Δασκαλάκης), Κουατένγκ (46' Ποζατζίδης), Μπουρσέλης (78' Πάγια), Κωστανάσιος (70' Νικολακάκης).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

11' Πρώτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Νέιρα μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

16' Ο Καστάνιος θα πάρει την κάθετη πάσα από τον Ντε Γκούζμαν στη μικρή περιοχή, όμως καθυστερεί στην εκτέλεση και ο Τσέλιος μπλοκάρει.

26' Ωραία συνεργασία του Καστάνιος με τον Μαρινάκη μέσα στην περιοχή, ο μπακ του ΟΦΗ αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

27' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με την κάθετη πάσα του Ντε Γκούζμαν στον Καστάνιος, όμως ο Ολλανδός φορ πλασάρει άουτ από ευνοϊκή θέση. 

40' Σουτ από το Νέιρα εκτός περιοχής, η μπάλα θα περάσει άουτ. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. 

Χωρίς φάσεις το δεύτερο ημίχρονο μέχρι τώρα.

76' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Ο Ντουρμισάι "στρώνει" τη μπάλα για τον Μαρινάκη και αυτός με δυνατό σουτ εκτός περιοχής πετυχαίνει το 1-0.

81' Ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Τσέλιο να νικάει τον Καστάνιος στο τετ-α-τετ από τη μικρή περιοχή. 

Τέλος του αγώνα, φιλική νίκη για τον ΟΦ επί του Εργοτέλη με 1-0. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News