Ηρόδοτος: Στην αφετηρία για τη Super League 2 με διάθεση και αισιοδοξία!

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Στην αφετηρία για τη Super League 2 με διάθεση και αισιοδοξία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρχισε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» με αρκετά νέα πρόσωπα

Με αισιοδοξία, πίστη και φιλοδοξίες μπήκε ο Ηρόδοτος στην... αφετηρία για το πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της και “τρέχει” να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα, με πρώτο τον προπονητή Γιάννη Τάτση, αλλά και στο ρόστερ της ομάδας, που είναι ακόμη υπό διαμόρφωση.

Το “παρών” στην προπόνηση έδωσε και ο πρόεδρος, Στέλιος Παπαδημητρίου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα του βοηθού προπονητή, ενώ ο Γιάννης Χατζησεβαστός, που προορίζεται για τον ρόλο αυτό, απουσίαζε λόγω προσωπικού προβλήματος.

Στο τεχνικό τιμ παραμένουν οι Πουπάκης και Κοκολάκης, ενώ ως αναλυτής προστέθηκε ο Μιχάλης Μισαργόπουλος.

Ο Γιάννης Τάτσης τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Ηροδότου: «Νέα χρονιά, νέος στόχος και για μένα, ο οποίος είναι μέσα από την ομαδική δουλειά να εξελίσσεται ο σύλλογος. Γνώρισα μια διοίκηση που έχει πολλή όρεξη και κίνητρο. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και ο λόγος που ήρθα είναι ότι με ήθελαν πολύ. Είναι η πρώτη μέρα, είναι μέρα προσαρμογής και το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως ξεκινάει η δουλειά έστω και αργά».

Για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, υπογράμμισε: «Περιμένουμε τις οριστικές ημερομηνίες για την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα έρθουν κάποια παιδιά που θα δοκιμαστούν, ενώ υπάρχουν και παίκτες που είμαστε ήδη κοντά και προσπαθούμε να τους αποκτήσουμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των “κυανόλευκων” Στέλιος Παπαδημητρίου έκανε λόγο για νέα πρόκληση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ένα νέο ξεκίνημα, που είναι συνέχεια του προηγούμενου. Εύχομαι να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο της προηγούμενης διοίκησης, προεξέχοντος του διδύμου των Σωκιανού και Γεωργιάδη. Καταφέραμε κάτι που στην αρχή της χρονιάς δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε, γιατί υπήρχαν πολλές δυσκολίες. Ουσιαστικά ανεβήκαμε δύο κατηγορίες μετά την αναδιάρθρωση, και για μας ήταν μια πρόκληση να συσπειρώσουμε τον κόσμο. Να αγκαλιάσει την προσπάθεια, όπως και έχει γίνει. Θα “χτίσουμε” μια ομάδα που δε θα είναι κομπάρσος, αλλά επίσης αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας τίμια, θα τελειώσουμε με το μετοχικό την επόμενη εβδομάδα και θεωρώ ότι θα πάμε καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News