Σύσκεψη στην ΕΠΣΗ με τις ομάδες της Γ΄Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Σύσκεψη στην ΕΠΣΗ με τις ομάδες της Γ΄Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρόεδροι συμφώνησαν ότι ενδεχόμενη διάλυση του κρητικού ομίλου και πιθανή κοινή παρουσία των ομάδων της Κρήτης με σωματεία από την Αθήνα, τον Πειραιά και τα νησιά, θα επιφέρουν δυσβάσταχτο κόστος στον προϋπολογισμό των ομάδων...

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΣ Ηρακλείου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου συγκάλεσε σήμερα σύσκεψη στα γραφεία της Ένωσης, με την παρουσία των προέδρων των ομάδων της Γ’ Εθνικής του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Το παρών στη σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΟΑ κ. Γιώργος Λέλεκας, ο πρόεδρος του Γιούχτα κ. Νίκος Μπουνάκης, ο πρόεδρος του Αλμυρού κ. Γιάννης Μαυράκης και ο πρόεδρος του Πόρου κ. Γιάννης Ασσαργιωτάκης. Ο κ. Τζώρτζογλου ενημέρωσε τους προέδρους σχετικά με τις εξελίξεις στην Γ’ Εθνική και τις επαφές που γίνονται από πλευράς ΕΠΣΗ, του ίδιου και του Α' αντιπροέδρου κ. Κουτεντάκη, με τα επιτελικά στελέχη της Ομοσπονδίας σχετικά με τη συγκρότηση των ομίλων.

Οι πρόεδροι συμφώνησαν ότι ενδεχόμενη διάλυση του κρητικού ομίλου και πιθανή κοινή παρουσία των ομάδων της Κρήτης με σωματεία από την Αθήνα, τον Πειραιά και τα νησιά, θα επιφέρουν δυσβάσταχτο κόστος στον προϋπολογισμό των ομάδων λόγω των πολλών ταξιδιών, ιδιαίτερα αν οι κρητικές ομάδες μοιραστούν σε δύο ομίλους. Παράλληλα έγινε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για το νέο πρωτάθλημα.

Εν κατακλείδι, η ΕΠΣΗ και οι πρόεδροι των ομάδων της Γ’ Εθνικής του Ηρακλείου αποφάσισαν ομόφωνα μέσω επιστολής τους προς τη ΕΠΟ και την Επιτροπή Διοργανώσεων να ζητήσουν την διατήρηση του κρητικού ομίλου για την περίοδο 2020-2021.

Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, θα ζητηθεί οι ομάδες της Κρήτης να τοποθετηθούν όλες μαζί σε έναν όμιλο που θα συμπληρωθεί με ομάδες εκτός νησιού, όπως επίσης σε αυτή την περίπτωση να μην τοποθετηθούν σωματεία από νησιά που θα υποχρεώσουν να γίνεται διπλό ακτοπλοϊκό ταξίδι μέσω Πειραιά."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News