Τριπλό μεταγραφικό... χτύπημα για τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Τριπλό μεταγραφικό... χτύπημα για τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απέκτησε Κόρτσταμ και Καντέ ενώ ανανέωσε ο Λουτριώτης …

Ημέρα μεταγραφικών κινήσεων είναι η σημερινή για τον Ηρόδοτο που προχώρησε σε δύο μεταγραφικές προσθήκες και μία ανανέωση, ενισχύοντας την ομάδα για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τους Κόρτσταμ και Καντέ ενώ παραμένει στο δυναμικό ο Λουτριώτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος Ντοριάνο Κόρτσταμ, με καταγωγή από το Κουραάο, που βρισκόταν στο Ηράκλειο υπέγραψε στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» αναφέρει: «Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Ντοριάνο Κόρτσταμ.

Ο Ντοριάνο Μάρβιν Κόρτσταμ, είναι ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Κουρασάο, έχει γεννηθεί στις 7 Ιουλίου του 1994 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κουρασάο, έχοντας κατακτήσει και χρυσό μετάλλιο στο Κύπελλο Καραϊβικής το 2017.

Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα σε ακαδημίες της Ολλανδίας, ενώ το 2014 εντάχηκε στην Nike Academy της Αγγλίας, πριν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη σλοβακική Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, η οποία στη συνέχεια τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού Σλάβοϊ Τρεμπίσοφ. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, από την οποία αποχώρησε όμως και εντάχθηκε στην Κ21 της Ρόντα, επιστρέφοντας ουσιαστικά και πάλι στην Ολλανδία.

Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το πραγματοποίησε στις 6 Φεβρουαρίου του 2017, με την φανέλα της Αχίλλες ’29 (14 συμμετοχές – 1 γκολ) κόντρα στην ΦΚ Αϊντχόφεν, η οποία λίγους μήνες αργότερα, τον απέκτησε ως ελεύθερο και αγωνίστηκε με αυτήν καταγράφοντας 28 συμμετοχές και ένα γκολ, πριν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, για λογαριασμό του Πλατανιά.

Στην χώρα μας, με τη φανέλα του Πλατανιά, αγωνίστηκε για 1,5 περίπου χρόνο, έχοντας συνολικά 34 συμμετοχές και ένα γκολ σε παιχνίδι κόντρα στον Αήττητο Σπατών. Μετά την αποχώρησή του από τον Πλατανιά, αγωνίστηκε στην Οριχουέλα της Ισπανίας, έχοντας δέκα συμμετοχές στη Σεγκούντα Β’.

Μάρβιν, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Στο δυναμικό και ο Καντέ

Μετά τον Ντοριάνο Κορτσταμ, ο Ηρόδοτος γνωστοποίησε την προσθήκη στην ομάδα και του Μπράιμα Καντέ, ο οποίος τα τελευταία 3.5 χρόνια αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, έχοντας συνυπάρξει με τον Γιάννη Τάτση στην Αθηναϊκή ομάδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, αναφέρει: «Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Μπράιμα Καντέ, ο οποίος συμφώνησε σ’ όλα και θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μπράιμα Καντέ γεννήθηκε στην Πορτογαλία στις 4 Σεπτεμβρίου του 1995 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Αγγλικής Φούλαμ αλλά και των Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, αγωνιζόμενος με την Β’ ομάδα της. Από τον Ιανουάριο του 2017 αγωνίζεται στην χώρα μας για λογαριασμό της Καλλιθέας, έχοντας συνολικά 64 συμμετοχές.

Μπράιμα, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»!

Ανανέωσε ο Λουτριώτης

Εκτός όμως από τις μεταγραφικές προσθήκες ο Ηρόδοτος προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Τίμο Λουτριώτη. «Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Τίμο Λουτριώτη, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μας για ακόμα μια ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο Τιμος Λουτριωτης έχει μακρά προσφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕ Μυλοποτάμου, Ιάλυσο Ρόδου, Φοίβο Κραμαστής, Αίαντα Σαλαμίνας, Κεραυνό Κερατέας, Βύζαντα Μεγάρων, Ιωνικό, Ναυπακτιακό και στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου.

Τίμο, είμαστε χαρούμενοι που θα παραμείνεις και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας, και σου ευχόμαστε από καρδιάς, υγεία και επιτυχίες!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αύριο η “πρώτη”

Εν τω μεταξύ για αύριο το απόγευμα έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Φίλων Ηροδότου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές , δίνοντας τους ώθηση σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα.

«Το ταξίδι μας στη Super League 2 ξεκινάει και επίσημα αύριο στις 18.30 στο γήπεδο μας…Εκει όπου χτυπάει η καρδιά μας…Αυριο το απόγευμα δίνουμε όλοι ραντεβού εκεί να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας,το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση και όλοι μαζί να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε…», τονίζεται στην ανακοίνωση .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News