Οι Θεωρίες Συνωμοσίας από την Κ-ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Οι Θεωρίες Συνωμοσίας από την Κ-ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

... και το "όσα δεν φτάνει η αλεπού, ορμάει και τα πιάνει..." - Μπαλαδόροι με «κουσούρια» που εμφανίζονται ως ευκαιρία, αλλά χρειάζονται «διαχείριση» και 11 Σφηνάκια με ιστορίες του Κυρίου Κόυνερ…

Η ανακοίνωση της ιστορικής ΠΑΕ ΑΕΛ που τα τελευταία χρόνια είναι στην ιδιοκτησία του κ. Αλέξη Κούγια, για τη μεταγραφή του Ντουρμισάι στον ΟΦΗ, είναι μια ακόμη έκφραση συνδρόμου κατά του ΟΦΗ, από τον -κατά τα άλλα- έμπειρο ποινικολόγο.

Ο ΟΦΗ κανονικά δεν πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα για τις υποτιμήσεις του παράγοντα διότι αυτονόητα κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να τις κάνει αποδεκτές. Μάλλον γελάει ή εκφράζει την δυσφορία του, από τη μανία της εικονικής πραγματικότητας που εκφράζεται μέσα από μια δήλωση ή μια ανακοίνωση, αυτής της προέλευσης.

Διαβάζοντας απλά την ανακοίνωση με αφορμή την μεταγραφή του Ντουρμισάι στον ΟΦΗ, έρχονται αμέσως στο μυαλό ότι κάτι άλλο θέλει να πει ο συντάκτης της, σε σχέση με τις περυσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη μάχη της επιβίωσης... Να αφήσει σκιές ότι ο Ντουρμισάι έκανε "γαργάρες" σε βάρος της ΑΕΛ και υπέρ του ΟΦΗ; Κλασική περίπτωση για την παραλλαγμένη παροιμία, που λέει ότι "όσα δεν τα πιάνει η αλεπού, ορμάει και τα πιάνει..."

Ο ιός αναδύεται φανερά από την ανακοίνωση, με στόχο να δημιουργήσει μια ανύπαρκτη μόλυνση. Ιδού:

«Στον κρισιμότερο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στα play-out στην Λάρισα είχε δύο τετ α τετ όπου προκλητικά έστειλε την μπάλα στα περιστέρια, ούτε καν δίπλα στο τέρμα, είχε 5 αδικαιολόγητα οφσάιντ, αλλά το κυριότερο ανέκοψε κάθε σέντρα μέσα στην περιοχή κάνοντας επιθετικά φάουλ και στην κυριολεξία όχι μόνο δεν ακούμπησε την μπάλα, αλλά κατέστρεψε κάθε επιθετική προσπάθεια».

-Δηλαδή, παρουσιάζει ότι ήταν «στημένος» ο Ντουρμισάι! Αυτό δεν καταλαβαίνει κανείς από την ανάγνωση;

-Μπορεί κάτι ή πολλά να τον πονάνε για να εκφράζεται έτσι κάθε φορά για τον ΟΦΗ. Ο κύριος Κ, ίσως ωφεληθεί θεραπευτικά αν διαβάσει τις ιστορίες του Κύριου Κόυνερ, από τον Μπέρλοχτ Μπρεχτ… Α, από Κ σε Κ, μεγάλη η διαφορά…

-Για να ασχοληθεί κανείς πλέον, είναι ζήτημα αν αξίζει τον κόπο σε μια καταναλωμένη παράσταση στο θέατρο του ενός, που πιστοποιεί απόλυτα ότι κάτι τον πονάει… Αλλά που;

-Τελικά: «Εμείς οι δυο δεν έχουμε πια τίποτα να πούμε, είπε ο κ. Κ. σε κάποιον. Γιατί; ρώτησε ο άλλος τρομαγμένος. Γιατί όταν είμαι μαζί σου δε λέω καμιά λογική κουβέντα, παραπονέθηκε ο κ. Κ. Μα αυτό δε μ’ ενοχλεί καθόλου, τον παρηγόρησε ο άλλος. Το πιστεύω, είπε με πικρία ο κ. Κ., ενοχλεί όμως εμένα».

-Ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που μπορούν να πρωταγωνιστούν στις «ελίτ» ομάδες ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν μπορεί να τους διεκδικήσει μια μεγάλη ομάδα της περιφέρειας. Προσφέρονται όμως σε φάσεις ευκαιρίας, αρκεί να έχουν κάποιο «κουσούρι».

-Από τον ΟΦΗ πέρασαν τέτοιοι παικταράδες με «κουσούρια», που είτε έπιναν σαν αλκοολικοί, είτε είχαν ιδιορρυθμίες που έκαναν πάταγο, είτε είχαν κάποιο τραυματισμό που ήθελε έναν γιατρό από πάνω τους. Ο Γκέραρντ ήταν συνήθως επιρρεπής σε τέτοιου είδους ρίσκα προσπαθώντας να διαχειρισθεί όπως μπορούσε το «κουσούρι», για να έχει έναν μπαλαδόρο. Φυσικά, δεν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.

-Τον Ουάρντα τον ήθελε και πέρυσι αρχή της σεζόν ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της περιόδου. Έπειτα μη ξεχνάμε ότι στις ομάδες που ήταν η «αυλή» τους ήταν τέτοια που είχε πολύ «δόσιμο», εκνευριστικό εγωισμό και «κόλακες» που ξεχειλώνουν την ψυχολογία του «ιδιαίτερου». Η ποδοσφαιρική ικανότητα του Αιγύπτιου ωστόσο δεν αμφισβητείται…

-Και τώρα τι γίνεται; Με τη «μισή κωλοτούμπα» στην οποία αναγκάστηκε ο Αυγενάκης με το Μητρώο, (όπως λέει ο Τζώρτζογλου την τροπολογία για τα σωματεία), δεν υφίσταται λόγος αναβολής της ΓΣ της ΕΠΟ. Εντάξει, τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα γίνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με την Ολιστική Μελέτη τι θα γίνει από τους άρχοντες του συστήματος;

- Από τα ωραία ποδοσφαιρικά που ακτινοβολούν φως στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς των Τζόλη, Γιαννούλη στον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. (στις 21 Σεπτεμβρίου)

-Επειδή έρχεται σύντομα... είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη χημεία του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τον Μέσι και με τον Ρονάλντο. Εξόχως ποδοσφαιρικό... για δυο φερόμενους ως «αταίριαστους».

 -«Κάποιος είπε ότι ο Μέσι είναι παίκτης playstation. Κάποιοι λένε ότι βγαίνει μια φορά στη ζωή τέτοιος παίκτης. Κάποιοι μιλάνε για εξωγήινο... Γι’ αυτό είναι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών γιατί το ταλέντο του είναι απερίγραπτο. Να είμαστε ευλογημένοι να τον θαυμάζουμε...» (Σχόλιο από το διαδίκτυο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News