Έφερε μεγάλο όνομα από Αργεντινή: Ο Ανίμπαλ Ματεγιάν τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΙ!

Ποδόσφαιρο
Έφερε μεγάλο όνομα από Αργεντινή: Ο Ανίμπαλ Ματεγιάν τεχνικός διευθυντής στον ΟΦΙ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παλαίμαχος Αργεντίνος αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς έφτασε στην Ιεράπετρα και ανέλαβε το νέο πόστο

Ο Ανίμπαλ Σάμουελ Ματεγιάν, o παλαίμαχος Αργεντίνος αμυντικός με μεγάλη θητεία στην Μπόκα Τζούνιορς αλλά και σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Σάλκε και η Χετάφε, είναι πλέον ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΟΦ Ιεράπετρας!

Πρόκειται για μια συνεργασία στο πλαίσιο της νέας ιδιοκτησίας του ΟΦΙ από τον Αργεντίνο δικηγόρο Ροδόλφο Μπάκε. Ο Ματεγιάν μάλιστα βρίσκεται από χθες στην Ιεράπετρα και είχε συνάντηση με τη νέα του ομάδα. Ο ΟΦΙ αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Ναι ο Matellan, o μεγάλος αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς για πολλά χρόνια στα 90ς και 00ς , ο παίκτης που κέρδισε με την Μπόκα πέντε τίτλους και ένα Διηπειρωτικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Έφθασε πριν λίγο στην Ιεράπετρα και όπως βλέπετε στην φωτογραφία , είναι με καλή παρέα σε γνωστή ταβέρνα της παραλίας μεταξύ των οποίων ο Στάικος Βεργέτης και ο Λεονέλ Πότσι.

Τι να πούμε και τι γράψομε για την Samuel Matellan; Είναι τέτοιο το διαμέτρημα του, είναι τόσο το ειδικό του βάρος παγκοσμίως που προτιμούμε να μην επεκταθούμε γιατί ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο.

Καλώς όρισες στην Ιεράπετρα Anibal Samuel Matellan. Ανυπομονούμε να μάθουμε πράγματα από εσένα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News