Ηρόδοτος: Πρώτες επίσημες μεταγραφές Βρεττός και Μπολάκης

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Πρώτες επίσημες μεταγραφές Βρεττός και Μπολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραδιά μεταγραφικών ανακοινώσεων για το σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού

Δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο Νίκος Βρεττός και ο Μανόλης Μπολάκης, οι οποίοι είναι μάλιστα και Ηρακλειώτες, ανήκουν απόψε και επίσημα στον Ηρόδοτο.

Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί και η διπλή ανανέωση με τα αδέρφια Δημήτρη και Γιάννη Κοιλιάρα, σε μια βραδιά μεταγραφικών εξελίξεων στη Νέα Αλικαρνασσό. Αναλυτικά η ανακοινώσεις για Βρεττό και Μπολάκη:

Η ανακοίνωση για Βρεττό

Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Νίκο Βρεττό, ο οποίος από σήμερα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Βρεττό στην οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Το προφίλ

Ο Νίκος Βρεττός αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του ΠΟΑ, αγωνιζόμενος με τους Ατσαλενιώτες μέχρι και τη Γ Εθνική.

Ακολούθησε η απόκτησή του από τον ΟΦΗ με τον οποίο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατέγραψε 6 συμμετοχές, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αγωνιζόταν στα Χανιά με την φανέλα πρώτα του Κισσαμικού και της ΠΑΕ Χανιά μετέπειτα.

Έχει καταγράψει συνολικά 78 συμμετοχές σε επίπεδο Β' Εθνικής, σημειώνοντας έξι γκολ.

Έχει γεννηθεί στις 21 Οκτωβρίου του 1995 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και ως επιθετικός αλλά και πίσω από αυτόν.

 

Η ανακοίνωση για Μπολάκη

Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Μπολάκη.

Καλωσορίζουμε τον Μάνο Μπολάκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, σε προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και συλλογικό επίπεδο.

Το προφίλ

Ο Μανώλης Μπολάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1994 (20/10/1994) και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στον ΟΦΗ, με τον οποίο μάλιστα, αγωνίστηκε και σε επίπεδο Α', Β' και Γ' Εθνικής, έχοντας συνολικά με τους «ασπρόμαυρους» 70 συμμετοχές.

Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Super League 2 με τη φανέλα της Δόξα Δράμας, καταγράφοντας 15 συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Κισσαμικό, την σεζόν 2016-17, με τη μορφή δανεισμού από τον ΟΦΗ για έξι μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News