Χανιά: Πατάπης με τη… βούλα

Ποδόσφαιρο
Χανιά: Πατάπης με τη… βούλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 25χρονου αμυντικού

Ο Δημήτρης Πατάπης είναι και επίσημα από σήμερα ποδοσφαιριστής της ομάδας των Χανίων.

Η μεταγραφή του 25χρονου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώθηκε και τυπικά, ενώ ο ίδιος έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τον γνωρίζει πολύ καλά, από την κοινή τους θητεία στην Παναχαϊκή.

Το νέο απόκτημα των Χανίων, γεννήθηκε στην Πάτρα στις 14 Ιουνίου 1996 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στον Αχαϊκό. Το 2010 μεταγράφηκε στη Δόξα Παραλίας, για να ακολουθήσει η ομάδα ΑΠΣ Πάτραι από το 2011 ως το 2015. Επόμενος σταθμός του ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου (2015-16), από τον οποίο τον απέκτησε το 2016 η Παναχαϊκή, παραχωρώντας τον δανεικό σε ΠΑΟ Βάρδας και Αχαϊκή. Με την Παναχαϊκή την τελευταία διετία κατέγραψε 35 επίσημες συμμετοχές (34 στη Super League 2 – 1 στο Κύπελλο Ελλάδας), εκ των οποίων οι 32 ήταν ως βασικός.

Ο ικανός αμυντικός τόνισε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ποδοσφαιρική οικογένεια των Χανίων, δέχτηκα θερμή υποδοχή τόσο από τους συμπαίκτες μου, όσο και από το τεχνικό τιμ. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό που μπορώ ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News