Γεωργιάδης στον Σκύβαλο: «Πρωταθλητής και στις καρδιές μας…»

Ποδόσφαιρο
Γεωργιάδης στον Σκύβαλο: «Πρωταθλητής και στις καρδιές μας…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 39χρονος τεχνικός έβαλε τη… σφραγίδα του στον Ηρόδοτο

Το «διαζύγιο» του Ηροδότου με τον Μανόλη Σκύβαλο δεν ήταν εύκολο, αφού πέρα από τη δεδομένη αγωνιστική επιτυχία, υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο.

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης με μια συγκινητική ανάρτηση αναφέρθηκε στην κοινή πορεία με τον 39χρονο τεχνικό.

«Μάγκας και πρωταθλητής στης καρδιές μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Αναλυτικά: «Δεν μου αρέσουν ούτε τα στερεότυπα, ούτε τα πολλά λόγια και πολύ περισσότερο οι αποχαιρετισμοί.

Μανώλη από την πρώτη μέρα που ήρθες μας κέρδισες όλους, με την δουλειά σου, το ήθος, τον χαρακτήρα, την πειθαρχία, το χαμόγελο και τόσα άλλα. Μόνο καλά στοιχεία έχω να θυμάμαι και είναι τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο που ήσουν μαζί μας. Η ομάδα απέκτησε ταυτότητα και έδειξε ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλους τους αγώνες. Όλα τα ματς ντέρμπι χωρίς κανένα περιθώριο για απώλειες .

Στη μεγάλη αυτή επιτυχία το μερίδιο που σου αναλογεί είναι μεγάλο. Καταρχήν θέλω  να σε ευχαριστήσω για την παρουσία σου και την προσφορά σου στον σύλλογο. Ξέρω ότι αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις , ξέρω τις δυσκολίες και τις στεναχώριες που περνάει κάποιες φορές ένας προπονητής αλλά συνέχισε,  γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις ότι χρειάζεται για να πας ψηλά.

Να σου ευχηθώ τα καλύτερα στο σπίτι σου και την οικογένεια σου, υγεία και ότι άλλο επιθυμείς.

Και να ξέρεις ότι στην Αλικαρνασσό έκανες πολλούς φίλους. Το γνώριζα βέβαια αλλά το κατάλαβα και σήμερα με τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχθηκα . Είναι βέβαιο πως όταν ξανάρθεις προς τα εδώ η ομάδα πάλι επιτυχίες θα κάνει. Ξέρω ότι αγάπησες και τον Ηρόδοτο και την γειτονιά μας…

Καλή συνέχεια coach και καλή πορεία, πρωταθλητής και μάγκας στις καρδιές μας… και πάλι σε ευχαριστούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News