Ηρόδοτος: Ο Τάτσης στο Ηράκλειο για τον πάγκο

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Ο Τάτσης στο Ηράκλειο για τον πάγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα έχει κατ’ ιδίαν επαφές με τη διοίκηση των κυανόλευκων

Ο Γιάννης Τάτσης αναμένεται να είναι, εκτός απροόπτου, ο νέος προπονητής του Ηροδότου, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μετά από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή κ. Σωκιανού για τις τελικές συζητήσεις προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Με τον Τάτση έχουν γίνει επαφές τις τελευταίες ημέρες και βρέθηκε στο προσκήνιο, αφήνοντας ουσιαστικά σε δεύτερο πλάνο τον Μανόλη Σκύβαλο, τον προπονητή που ανέβασε τον Ηρόδοτο κατηγορία. Κι αυτό σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό, καθώς παρότι ο Σκύβαλος έχει όλα τα φόντα και άξιζε την ευκαιρία για να αναλάβει τον Ηρόδοτο και στη Super League 2, τώρα δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα και ίσως το όνομά του επανέλθει στο τραπέζι μόνο αν προκύψει κάποιο εμπόδιο με τον Τάτση.

Παράλληλα, χωρίς να έχει ακόμα κλείσει ο νέος προπονητής, έχουν προχωρήσει οι επαφές με ποδοσφαιριστές, με τον Δημήτρη Κοιλιάρα ήδη να έχει συμφωνήσει και να είναι ο πρώτος από το περσινό ρόστερ που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Ηρόδοτο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News