Όσο η Κρήτη βγάζει Κορωνάκηδες...

Ποδόσφαιρο
Όσο η Κρήτη βγάζει Κορωνάκηδες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σήφης έχει καρδιά μικρού παιδιού και εκείνη την ώρα ένιωθε πως πρέπει να σώσει ένα...συνομήλικό του!

Αυτό που έγινε σήμερα με τον Σήφη Κορωνάκη που βούτηξε να βγαλει από τη φουρτουνιασμενη θάλασσα το μικρό αγόρι μας συγκίνησε αλλα... δεν μας έκανε κι έκπληξη...

Ο Σήφης έχει καρδιά μικρού παιδιού και εκείνη την ωρα ένιωθε πως πρέπει να σώσει ένα...συνομήλικό του! Ωστόσο δεν υπάρχει καμια αμφιβολία πως θα το έκανε ακόμα και αν στη θέση του μικρού ήταν ένας ηλικιωμένος, ή ένας νέος ή οποιοσδήποτε άνθρωπος! Είπαμε τη λέξη-κλειδί: Άνθρωπος, και ο Σήφης είναι τέτοιος, αλλά είναι και κάτι άλλο: Η χαρά της ζωής! Πως λοιπόν ο άνθρωπος που εκφράζει αυτό ακριβώς που μόλις γράψαμε δεν θα έβαζε τη ζωή του σε κίνδυνο για μια άλλη ζωή;

Θυμόμαστε τα λόγια του όταν αρρώστησε ο ίδιος με κορωνοϊό και του ζητήσαμε το ίδιο βράδυ που το έμαθε να μας μιλήσει για το δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV: "Γιώργο ετοιμάσου, σε λίγες μέρες είναι τα Φώτα κι εγώ θα βουτήξω για τον σταυρό! Σε περιμένω στις Γούρνες!" Ήξερε πως...το έχουμε με το χειμερινό μπάνιο και μας κάλεσε! Ήταν όμως η εποχή που όποιος βρισκόταν θετικός ήταν... είδηση και ο φόβος μεγάλος, πολύ μεγαλύτερος από τώρα (κακώς βέβαια)!

Ο Σήφης το είπε και το έκανε! Ξεπέρασε τον COVID, νίκησε και βούτηξε με αυτοσχέδιο σταυρό! Ο Σήφης κάνει εξάλλου πάντα ό, τι λέει και ό, τι αισθάνεται! Γιατί απλά είναι Κρητικός! Και η Κρήτη πρέπει να βγάζει...Κορωνάκηδες!

Και κάτι ακόμα που θέλω να το γράψω από καιρό: Ο  Σήφης σαν πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ δείχνει στα δύσκολα πως είναι ο κατάλληλος  άνθρωπος στην κατάλληλη θέση: Κι αυτό γιατί είναι παρών στα δύσκολα, στα πολύ δύσκολα! Έχουμε τύχει σε...κηδεία παλιού ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και ήταν εκεί μόνο ο Σήφης και άλλος ένας συμπαίκτης του! Και το πρόσωπο μόνο τυχαίο που δεν ήταν! Ο Σήφης τρέχει για όλους και αυτό μετράει σαν να...έχει βγάλει δέκα πανεπιστήμια! Αν κάποιοι σχολιάζουν το πως γράφει και αυτή την...ωραια τρέλα (με την καλή έννοια πάντα που έχει), εμείς θα το γράψουμε και με τη γνωστή μαντινάδα: 

Η Κρήτη πάντα διαφορά έχει απ' τους άλλους τόπους γιατί έχει ευαίσθητη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News