Οι ευχές του Πόρου στον άτυχο Πλαϊτάκη

Ποδόσφαιρο
Οι ευχές του Πόρου στον άτυχο Πλαϊτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέστη εξάρθρωση πρόσθιου αριστερού ώμου...

Τις ευχές του στον άτυχο Πλαϊτακη που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής στέλνει ο Πόρος...

"Η οικογένεια του Πόρου εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ταλαντούχο δυναμικό υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας και βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του. Αρκάδιε Πλαϊτάκη περαστικά και γρήγορα και πάλι κοντά μας!
Κατά τη διάρκεια της βραδινής προπόνησης της Παρασκευής (13/08) στο "Lido Soccer" ο 21χρονος στόπερ στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη εξάρθρωση πρόσθιου αριστερού ώμου και έχοντας αφόρητο πόνο μεταφέρθηκε άμεσα στο ΠΑΓΝΗ, συνοδεία ανθρώπων του Πόρου. Εκεί ο ορθοπαιδικός - χειρουργός, Διευθυντής ΕΣΥ στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου Γιώργος Κουβίδης στέλνοντας αρχικά τον παθόντα για την απαραίτητη ακτινογραφία, στη συνέχεια επανέφερε τον αριστερό ώμο του νεαρού ποδοσφαιριστή στη θέση του, ανακουφίζοντάς τον από τον πολύ έντονο πόνο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός χτυπάει στο ίδιο σημείο, η πρώτη ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο (04 Οκτωβρίου 2020) στο φιλικό του Άρη Ρεθύμνου με τον Πόρο στους Αρμένους. Τότε και πάλι είχε βγει ο αριστερός του ώμος σε εναέρια "σύγκρουση" που είχε άλλα επανήλθε μόνος του στη θέση του με την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο! Συνέχισε κανονικά το παιχνίδι και αργότερα έγινε αλλαγή.
Ο ταλαντούχος στόπερ θα μείνει για μερικές ημέρες εκτός προπονήσεων και στη συνέχεια θα επανέλθει και πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Αρκάδιε σιδερένιος απ' όλα τα μέλη της ομάδας μας και σύντομα ξανά στις επάλξεις με τα "μπλε"!"
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News