Φιλική νίκη (3-0) του Εργοτέλη επί του ΠΟΑ στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη (3-0) του Εργοτέλη επί του ΠΟΑ στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νωρίς ωστόσο ακόμα για συμπεράσματα-Δηλώσεις από τον Μανόλη Σουτζή και τον Γιώργο Σαρρή...

Σε ένα φιλικό παιχνίδι με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον αλλά τις δύο ομάδες να μην είναι ακόμα έτοιμες βεβαίως, ο Εργοτέλης κέρδισε με 3-0 τον ΠΟΑ στο Παγκρήτιο...

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε για τον ΠΟΑ  με τον Σένκα να σουτάρει αλλά η μπάλα να περνάει άουτ. Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα του Εργοτέλη να απαντήσει στις ευκαιρίες με το φάουλ του Μπουρσέλη να σταματάει στο δοκάρι του Γιαγκιόζη.

Φτάσαμε στο ημίωρο και τελικά στο 33ο λεπτό ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σερβιλάκης έκανε τη σέντρα και ο Κόλα πήρε την κεφαλιά για το 1-0  που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου...

Δύο μόλις λεπτά μετά το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης έφτασε σε δεύτερο γκολ. Στην αντεπίθεση ο Κόατενγκ βρήκε τον Βουτσά και αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0. Λίγο αργότερα οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν και το 3-0 μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Κόατενγκ από το ύψος της περιοχής.

Ο ΠΟΑ έχασε μια ευκαιρία να πετύχει το γκολ, όμως το φάουλ του Κερμενίδη δεν βρήκε στόχο και έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος...

Εργοτέλης: Τζελέπης, Κόλα, Σαρρής, Σερβιλάκης, Δασκαλάκης, Στεφανάκης, Μπουτσάκης, Αλεξάκης, Νικολακάκης, Αζίζι, Μπουρσέλης.

Έπαιξαν και οι: Ψιμόπουλος, Μίκο, Θεοδωρακης, Σαβοϊδάκης, Ποζατζίδης, Παγιά, Βουτσάς, Κουτάντος, Κόατενγκ, Αρντίτ, Αζίζι.

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Ανιτσάκης, Σαμουηλίδης, Λέλεκας, Κουγιουμτζάκης, Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Τουρούδης, Σένκα, Ρουμπάκης Μ., Κερμενίδης.

Έπαιξαν και οι: Αυγουστάκης, Γιαλιτάκης, Νηστικάκης, Αμπατζής, Ζούζουλας, Μπέης, Τσιμινικάκης, Λίλος, Ένο.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΠΟΑ (3-0), ο βοηθός προπονητή των κιτρινόμαυρων Μανώλης Σουτζής μαζί με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαρρή σχολίασαν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Εργοτέλη.

Αρχικά, ο Μανώλης Σουτζής αναλυτικά ανέφερε:

''Μετά από έντεκα επίπονες μέρες με διπλές προπονήσεις σήμερα δώσαμε ένα φιλικό στο οποίο δεν μας ενδιέφερε το σκορ, μας ενδιέφερε να δούμε κάποια πράγματα που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι απ' την διάθεση και τα τρεξίματα των παικτών. Δεν στεκόμαστε στο σκορ αλλά στην ουσία καθώς αυτό που θέλαμε να δούμε το είδαμε.  

Από αύριο πάλι θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας και την σκληρή δουλειά.  

Σίγουρα έχουν αλλάξει κάποια πρόσωπα στην ομάδα οπότε με καθημερινή δουλειά θα έρθει η βελτίωση και θα φτάσει ο Εργοτέλης σε αυτό που έχουμε ονειρευτεί να παίζουμε δηλαδή καλό ποδόσφαιρο με εξέλιξη, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. ''

Απ' την μεριά του ο Γιώργος Σαρρής σχολίασε:

''Είμαστε στην  αρχή της προετοιμασίας. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση λόγω των διπλών προπονήσεων αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε σαν ομάδα είναι να είμαστε σοβαροί σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News