Δύο χρόνια μετά επιστρέφει στη Δαμάστα ο Κλαπάκης

Ποδόσφαιρο
Δύο χρόνια μετά επιστρέφει στη Δαμάστα ο Κλαπάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναλυτική ανακοίνωση της ομάδας για τη μεταγραφή...

Μετά από δύο χρόνια ο Γιώργος Κλαπάκης επιστρέφει στη Δαμάστα...

Η σχετική ανακοίνωση:;

«Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στον ΑΟ Δαμάστας και έτσι ανοίγει δυναμικά ο κύκλος των μεταγραφών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022! Ο πολύπειρος Γιώργος Κλαπάκης μετά από δύο χρόνια ντύνεται ξανά στα μπλε, αποτελώντας το πρώτο φετινό απόκτημα για την ομάδα μας.

Ο «Κλαπ» αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους μέσους που έχουν αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα του Ηρακλείου και δεν είναι τυχαίο ότι το βιογραφικό του είναι γεμάτο πρωταθλήματα, ανόδους και διακρίσεις με τις περισσότερες ομάδες που αγωνίστηκε.

Στον ΑΟ Δαμάστας έπαιξε τη σεζόν 2018-2019 σε επίπεδο Α2 ΕΠΣΗ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α1 Κατηγορία ενώ βοήθησε και στην ιστορική πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά σημείωσε οκτώ τέρματα με τη φανέλα της Δαμάστας.

Σε μικρότερη ηλικία έπαιξε στα τμήματα υποδομής του Λίντο και του Εργοτέλη, στη συνέχεια στον Αλμυρό και ακολούθησε η σπουδαία καριέρα στο Ζαρό, όπου υπήρξε συμπαίκτης με τον προπονητή της Δαμάστας, Φάνη Χαλκιαδάκη. Το 2018-19 ήταν στη Δαμάστα και οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν η Γόρτυς το 2019-20 και ο Ποσειδώνας το 2020-21.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζουν τον Γιώργο Κλαπάκη και πάλι στην οικογένεια της Δαμάστας και του εύχονται υγεία και επίτευξη των συλλογικών και προσωπικών του στόχων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News