Φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλης στις 4 Σεπτεμβρίου

Ποδόσφαιρο
Φιλικό ΟΦΗ-Εργοτέλης στις 4 Σεπτεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκείνο το διάστημα ο ΟΦΗ δεν παίζει πρωτάθλημα λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων

Με ένα δυνατό φιλικό θα μπει ο Σεπτέμβριος, με τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη να τίθενται αντιμέτωποι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί η έδρα (Γεντί Κουλέ ή Παγκρήτιο), κάτι που θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Από πλευράς Εργοτέλη, υπάρχει και μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας, με τους κιτρινόμαυρους να αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

 «Η ομάδα μας έκλεισε φιλικό με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Οι ”κιτρινόμαυροι” αναμένεται να δώσουν το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι τους κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας κόντρα στον συντοπίτη όπου θα διεξαχθεί στις 04/09 με την ώρα και την έδρα να πρόκειται να αποφασιστούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα θα γίνει κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Εν τω μεταξύ να σημειωθεί ότι θα υπάρξει μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα των φιλικών αγώνων και συγκεκριμένα σε αυτό της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Αλμυρό. Η επερχόμενη αναμέτρηση είχε “κλειστεί” για τις 18/08, ωστόσο λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης στο Παγκρήτιο Στάδιο το παιχνίδι θα διεξαχθεί μια ημέρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 17 Αυγούστου (18:30)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News