Προπονητές: Τζουγκάνοβιτς στον Καραϊσκάκη, Κάλαϊτζιτς στην Παναχαϊκή

Ποδόσφαιρο
Προπονητές: Τζουγκάνοβιτς στον Καραϊσκάκη, Κάλαϊτζιτς στην Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο παλιοί ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έπιασαν δουλειά σε ελληνικούς πάγκους

Ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς την δεκαετία του ’90 και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς πιο πρόσφατα, έγραψαν τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον δεύτερο να αγωνίζεται και στον Πλατανιά. Πλέον επιστρέφουν στην Ελλάδα πιάνοντας δουλειά ως προπονητές!

Ο Τζουγκάνοβιτς είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, ομάδα που θα αγωνιστεί στη Super League 2. O «Τζούγκα» θα προπονήσει πρώτη φορά στη χώρα μας, παρ’ ότι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, από το πέρασμά του ως ποδοσφαιριστής, και στη μέχρι τώρα προπονητική του πορεία έχει κοοιτσάρει σε Σερβία, Μαυροβούνιο, Ινδονησία και Μπαγκλαντές τις OFK Beograd, Mogren Budva, Sindelic Beograd, Sheikh Russsel, Lovcen, Borneo FC και PSIS Semarang.

Όσον αφορά τον Κάλαϊτζιτς, θα αναλάβει την Παναχαϊκή, η οποία θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καβάλας, του ΟΦΗ και του Πλατανιά, θα βρίσκεται στην Πάτρα την Πέμπτη για να πιάσει δουλειά. Μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Ζεμούν ενώ έχει θητεύσει σε F.K. IMT και FK Brodarac.

Πηγή: www.mikriliga.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News