Κώστας Μπαλάφας: Ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου...

Ποδόσφαιρο
Κώστας Μπαλάφας: Ήρθε και για μένα το πλήρωμα του χρόνου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ συγκινητική δήλωση αποχώρησης από τον Ηρόδοτο...
Τέλος εποχής για τον Κώστα Μπαλάφα στον Ηρόδοτο που όπως κάνει γνωστό ήρθε γι αυτόν το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσει από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού...

Η δήλωση του είναι αρκετά συγκινητική καθώς αναφέρεται και σε πρόσωπα όπως τον Ραφαήλ Δερμιτζάκη και την Κατερίνα Ξυδάκη... Αναλυτικά γράφει:  "Ο Ηρόδοτος είναι ένας! Αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο προάστιο,την Αλικαρνασσό! Και σαν τον ΗΡΟ δεν έχει...! "

Πριν 11 χρόνια έβαλα για πρώτη φορά τη φανέλα. Ηρόδοτος σημαίνει,πάθος, πίστη, αφοσίωση, θέληση για διάκριση,συνεχής προσπάθεια και όλο αυτό μετουσιώνεται σε τρόπαια!
Ως εκ τούτου φίλοι μου..
Λένε πως οι τίτλοι,τα πρωταθλήματα,τα κύπελλα είναι αυτά που μένουν... Συμφωνώ, έχουν δίκαιο, όμως οι στιγμές που έζησες με ανθρώπους που ενωθηκες μαζί τους ίσως είναι πιο σημαντικές!
Κρατώ σαν τρανό παράδειγμα προς μίμηση τη στάση της μικρής Κατερίνας Ξυδάκη που μας δίδαξε τι σημαίνει πραγματικός αγώνας, όχι αυτός με την μπάλα, αλλά αυτός της ζωής,τι σημαίνει μάχη και πώς να την κερδίζεις! "Και συ φιλενάδα νικάς κάθε μέρα."
Θα παίζω πάντα με τον μικρό Ραφαήλ Δερμιτζάκη στη γωνία του μυαλού μου,που ανελλιπώς βρισκόταν στη θέση του με τον Μπαμπά και την Μαμά και μας υποστήριζε.Το στόμα του μπορεί να μην έλεγε πολλά,τα μάτια του όμως και η δύναμη της ψυχής του μου έδωσαν τόση δύναμη!! "Σ'αγαπώ μικρέ."
Δεν θα ξεχάσω..και κάπου εδώ.. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν από καρδιάς όλους αυτούς τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους. Τους ανθρώπους της Διοίκησης, τους γενικούς αρχηγούς,τούς προπονητές,τους γυμναστές,τους φροντιστές και όλους μου τους συμπαίκτες που ειδικότερα τα τελευταία χρόνια είμαστε μια παρέα, μια παρέα που ήταν το κλειδί της επιτυχίας!Τον κόσμο του ΗΡΟΔΟΤΟΥ πού με την φωνή τους,το πάθος τους,την τρέλα τους(οποίος δεν έχει περάσει από αυτή την ομάδα δεν μπορεί να καταλάβει για τι τρέλα μιλάμε) δίνανε παλμό και πολλές φορές σε έκαναν να ξεπερνας τα όρια σου!! " Είστε η ψυχή του Ηροδότου"
Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνω ένα βήμα πλάι σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!!Το όραμα και η όρεξη να βοηθήσω την ομάδα από ένα άλλο πόστο θα είναι διαρκείς και όποτε μου απαιτηθεί θα δηλώνω παρών!!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την οικογένεια μου,που με ανέχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια μεταφέροντας πολλές φορές στο σπίτι τα νεύρα, την απογοήτευση και την ένταση του γηπέδου, παρόλα αυτά η στήριξη τους ήταν άνευ όρων καί ήταν πάντα δίπλα μου!
Σας ευχαριστώ όλους!"
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News