Η Λέστερ κατέκτησε το πρώτο τίτλο της σεζόν, 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι

Ποδόσφαιρο
Η Λέστερ κατέκτησε το πρώτο τίτλο της σεζόν, 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «αλεπούδες» σκόραραν στο 89’ στο ματς για το Community Shield

Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν στην Αγγλία, ξεκίνησε ονειρικά για την Λέστερ που κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Οι «αλεπούδες» με το πέναλτι του Ιεανάτσο στο 89' υποχρέωσαν την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι σε ξεκίνημα με... σφαλιάρα στη σεζόν, και με το 1-0 κατέκτησαν και το Community Shield!

Είναι το πρώτο Community Shield που κατακτά η Λέστερ μετά από ακριβώς μισό αιώνα! Το 1971 είχε επικρατήσει 1-0 της Λίβερπουλ.

Οι «αλεπούδες», μάλιστα, είχαν και δοκάρι με τον Βάρντι στο 45'+1', σε ένα ματς, δε, όπου η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε πως χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα. Το ντεμπούτο του, έξαλλου, πραγματοποίησε με τη φανέλα της Σίτι ο Τζακ Γκρίλις, αλλά συνοδεύτηκε από ήττα και απώλεια του πρώτου τίτλου για τη νέα σεζόν.

ΛΕΣΤΕΡ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Περέιρα, Σεγιουντζιού, Μπέρτραντ (78' Τόμας), Άμαρτεϊ, Εντιντί, Τίλεμανς (72' Σουμαρέ), Μάντισον (71' Χαλ), Μπαρνς (78' Ιεανάτσο), Πέρεθ (71' Άλμπριντον), Βάρντι (71' Ντάκα).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Στέφεν, Κανσέλο, Ντίας, Ακέ, Μεντί, Μπράουν, Φερναντίνιο, Γκιντογάν (65' Ρόντρι), Μαχρέζ, Τόρες (74' Νάιτ), Εντοζί (65' Γκρίλις).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News