Ηρόδοτος: Συμφώνησε με Κατσουράνη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Συμφώνησε με Κατσουράνη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρομολόγηση για να συμμετέχουν κανονικά στη SL2 οι «κυανόλευκοι»

Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει στον Ηρόδοτο τις τελευταίες ώρες, καθώς δρομολογείται θετικά η συμμετοχή της ομάδας στη Super League 2. Μάλιστα, ένα πρόσωπο έκπληξη για την επόμενη ημέρα της ομάδας με κομβικό ρόλο αναμένεται να είναι ο Κώστας Κατσουράνης!

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής με την Εθνική στο EURO 2004 βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παράγοντες του Ηροδότου και ουσιαστικά έχει συμφωνήσει για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, χωρίς να αποκλείεται να έχει και αυξημένες αρμοδιότητες. Μάλιστα ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο για να δώσει και επίσημα τα χέρια με τον Ηρόδοτο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο "Κατσούρ" από το 2016 έως το 2018 ήταν τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή ενώ πέρυσι είχε συζητήσει για να αναλάβει ανάλογο πόστο στη Νίκη Βόλου, χωρίς τελικά να προχωρήσει το "deal".

Αναφορικά με την διοίκηση της υπό ίδρυση ΠΑΕ, θα στηριχθεί στην πολυμετοχικότητα, με επιχειρηματίες από το Ηράκλειο και ίσως και εκτός Κρήτης να στηρίζουν οικονομικά το νέο εγχείρημα. Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Ο Αντώνης Παπαδάκης θα είναι και εκείνος ένας από τους επιχειρηματίες που θα στηρίξουν τον Ηρόδοτο, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο Neakriti.gr, χωρίς όμως να αναλαμβάνει μεγαλομέτοχος.

Αναφορικά με την προεδρία της ΠΑΕ Ηρόδοτος «παίζουν» διάφορα ονόματα και το θέμα του προέδρου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Στόχος των ανθρώπων του Ηροδότου είναι να κλείσουν σύντομα τα κρίσιμα ανοιχτά μέτωπα και το αργότερο την Δευτέρα 16 Αυγούστου η ομάδα να μπει στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας της. Θετικό είναι το γεγονός ότι η σέντρα του πρωταθλήματος έχει πάει για τις 26 Σεπτεμβρίου αλλά είναι πιθανό να πάει κι άλλο πίσω, καθώς πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου και της εγγυητικής επιστολής, με το συνολικό ποσό των 500 χιλ. ευρώ που απαιτείται να αποτελεί μέγα «αγκάθι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News