Πρώτη με χαμόγελα και...ειδήσεις στον Πόρο

Ποδόσφαιρο
Πρώτη με χαμόγελα και...ειδήσεις στον Πόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξελίξεις για το γηπεδικό περιμένει ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαριωτάκης, τρεις μεταγραφές προανήγγειλε ο προπονητής Ανδρέας Σκέντζος...
Με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟ Πόρου ενόψει της νέας χρονιάς στη Γ΄Εθνική Κατηγορία...Η σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρει: "Η σταθεροποίηση στην κατηγορία παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο, φέρνοντας τον κόσμο στο γήπεδο και ευχαριστώντας τον με αυτό που θα παρουσιάζουν στον αγωνιστικό χώρο όπως συνέβη στο τέλος της περσινής σεζόν, αποτελεί τον βασικό στόχο των "μπλε" τη νέα περίοδο. Στόχος που διατυπώθηκε και επίσημα από τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και τον προπονητή Ανδρέα Σκέντζο στις δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους. Χρονιά εδραίωσης για Πόρο στη Γ' Εθνική! Η εδραίωση που θα έρθει με μία καλή πορεία και τη δημιουργία ενός δυνατού, ανταγωνιστικού και μαχητικού συνόλου στην τρίτη συνεχόμενη σεζόν της ομάδας του Ηρακλείου στα Εθνικά πρωταθλήματα.
Εξελίξεις με το γηπεδικό προανήγγειλε ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης και για τρεις ακόμη μεταγραφές μίλησε ο Ανδρέας Σκέντζος.
"Νιώθω ήδη σαν στο σπίτι μου" το μήνυμα ενός εκ των επτά νέων προσώπων (Μπέλιτς)...
Το "παρών" στην "πρώτη των "μπλε" έδωσαν τα περισσότερα από τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα, οι Λούκα Μπέλιτς, Αλέξης Περογαμβράκης, Σωτήρης Τσάτσος, Θανάσης Φραντζέσκο Μπίσσα, Γιώργος Ψωρογιάννης, Δημήτρης Ζαφείρης και Μανώλης Μυλωνάκης. Σχετικά με τον Τάσο Παγώνη αναμένεται την Τετάρτη το βράδυ (04/08) στο Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πόρου και να ξεκινήσει προπονήσεις."
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News