Ο Κωνσταντίνος Χνάρης, η μεταγραφή στην Κ19 ΟΦΗ και η υπόσχεση στο νονό του Νίκο Γιαλαμά!

Ποδόσφαιρο
Ο Κωνσταντίνος Χνάρης, η μεταγραφή στην Κ19 ΟΦΗ και η υπόσχεση στο νονό του Νίκο Γιαλαμά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον 17χρονο μέσο από το Λίντο και ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου η Κ19 του ΟΦΗ και τις τελευταίες ημέρες έχει ενταχθεί στις προπονήσεις και ένα νέο πρόσωπο. Πρόσωπο για τον 17χρονο μέσο Κωνσταντίνο Χνάρη (γεν. 2004) ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του Λίντο και πλέον κάνει το βήμα σε μια ομάδα υποδομής επιπέδου Super League.

O Κωνσταντίνος Χνάρης είναι από τα ταλέντα που από πολύ μικρή ηλικία ξεχώριζαν ενώ παλαιότερα είχε δεχτεί πρόσκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είχε πάει για δοκιμαστικά στη Θεσσαλονίκη.

Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια συνεχή βελτίωση, από την Ακαδημία πέρασε στη Δόξα και από εκεί στην πρώτη ομάδα του Λίντο, για να κερδίσει τελικά την εμπιστοσύνη των προπονητών του ΟΦΗ και να πάρει μεταγραφή για την Κ19.

Ποδοσφαιριστής που δίνει ύψος στη μεσαία γραμμή, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, δυνατός στις μονομαχίες αλλά και με έφεση στο γκολ, κυρίως με το κεφάλι στις στατικές φάσεις, είναι σίγουρο ότι είναι έτοιμος για να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

Ο ΟΦΗ παρακολουθούσε τα τελευταία χρόνια την εξέλιξή του, είχε δοκιμαστεί τόσο πέρυσι για την Κ17, όσο και φέτος για δύο εβδομάδες σε επίπεδο Κ19 και πλέον κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Ένα όνειρο που έχει αρχικά… οικογενειακή ανάγνωση, καθώς η οικογένεια Χνάρη έχει πλέον την ευτυχία να βλέπει και τα δύο παιδιά της στις ομάδες υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο μικρότερος, ο Μάνος Χνάρης (γεν. 2008) διανύει φέτος την τρίτη του σεζόν στον ΟΦΗ και τώρα ακολουθεί ο μεγαλύτερος αδερφός, ο Κωνσταντίνος!

Ένα όνειρο που για τον Κωνσταντίνο είχε χτιστεί από πολύ μικρή ηλικία, όταν ο αείμνηστος Δημήτρης Παπαδόπουλος του έδινε πατρικές συμβουλές για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και μέσα από την εμπιστοσύνη των προπονητών του, του Δήμου Χριστοφή και του Μάριου Ζερβίδη, πήρε την απαραίτητη στήριξη και βοήθεια για να κάνει αυτό το βήμα.

Αλλά πάνω απ’ όλα είναι η εκπλήρωση μιας υπόσχεσης στο νονό του, τον αείμνηστο Νίκο Γιαλαμά, ότι μια μέρα θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ. Δεν είναι πολύς καιρός που τον επισκέφτηκε στην τελευταία του κατοικία και ζήτησε την ευχή του από ψηλά.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν φόρεσε τη φανέλα με το σήμα του ΟΦΗ στο στήθος, κάνοντας υπερήφανη την οικογένειά του, κοίταξε ψηλά στον ουρανό και είπε το δικό του «ευχαριστώ» στον φύλακα-άγγελο του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News