Το ταξίδι της 16χρονης Φλερ για μια φανέλα του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Το ταξίδι της 16χρονης Φλερ για μια φανέλα του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία της Ολλανδέζας και ο θαυμασμός για την ομάδα του Ηρακλείου

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη δέχθηκε σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ στο Ναϊμέγκεν, όπου βρίσκεται για το φιλικό παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα.

Η 16χρονη Φλερ θαυμάζει την ομάδα του Ηρακλείου και έκανε ταξίδι πέντε ωρών (πήγαινε-έλα) από την πόλη της, για να συναντήσει τους «ασπρόμαυρους».

Η ιστορία της είναι ιδιαίτερη, καθώς όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, εργάζεται σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ανταποκρίθηκαν άμεσα στην επιθυμία της Φλερ να αποκτήσει μια φανέλα της ομάδας, με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

Η ίδια πήρε το τρένο και με χαμόγελο έφτασε στο Ναϊμέγκεν, όπου πλέον η χαρά της ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Η επιθυμία να κάνει δική της μια αυθεντική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη μας ευχαρίστηση. Για να την αποκτήσει ταξίδεψε αρχικά 2 ώρες με το τραίνο από το μέρος που μένει ως το Nijmegen και στη συνέχεια 30 επιπλέον λεπτά για να φτάσει στο στάδιο από τον κεντρικό σταθμό της πόλης.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ της έδωσε τη φανέλα και έφυγε αμέσως για την επιστροφή στο σπίτι της, αφού αν παρακολουθούσε το φιλικό θα έχανε το τελευταίο τρένο για την επιστροφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News