Εργοτέλης: Στα «κιτρινόμαυρα» ο 21χρονος στόπερ, Αντόνιο Μίκο

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Στα «κιτρινόμαυρα» ο 21χρονος στόπερ, Αντόνιο Μίκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου

Ο Αντόνιο Μίκο είναι η 3η μεταγραφική κίνηση του Εργοτέλη το εφετινό καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ομάδες υποδομής του Πανιωνίου.

Πέρυσι ήταν στο δυναμικό της ισπανικής Τεράσα, ενώ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Antonio Mico.

Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 27/01/2000, κατάγεται απ' την Αλβανία έχοντας γεννηθεί όμως στην Αθήνα διατηρώντας την Ελληνική υπηκοότητα, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων με τον Εργοτέλη.

Ο Mico αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας, ως στόπερ, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του απ’ τον ΠΑΟ Καλυβιών ενώ το 2016 μετέβη στον Πανιώνιο όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια αγωνιζόμενος με την Κ19 και την Κ20 αντίστοιχα, ανεβαίνοντας μέχρι και την επαγγελματική ομάδα όπου αγωνίστηκε για ένα χρόνο. Την περασμένη σεζόν, φορούσε την φανέλα της Ισπανικής Terrassa FC».

Το νέο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ιστορική ομάδα του Εργοτέλη. Ο σύλλογος έχει δείξει πόσο πολύ στηρίζει τα νέα παιδιά με εμπιστοσύνη. Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News