Παπαδάκης: «Θα είμαι κοντά στον Ηρόδοτο…»

Ποδόσφαιρο
Παπαδάκης: «Θα είμαι κοντά στον Ηρόδοτο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα στηρίξει στο Μετοχικό Κεφάλαιο αλλά δεν προτίθεται να αναλάβει μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ

Την πρόθεσή του να βοηθήσει τον Ηρόδοτο, χωρίς όμως να αναλάβει προσωπικά το οικονομικό και λειτουργικό βάρος της νέας ΠΑΕ εξέφρασε ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαδάκης.

Όπως είχε αποκαλύψει στη Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος του Ηροδότου, Μιχάλης Γεωργιάδης, είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα επαφές με τον ηγέτη της Δαμάστας σχετικά με την επόμενη ημέρα του Ηροδότου.

Ο Αντώνης Παπαδάκης από την πλευρά του επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα, να τη στηρίξει και στο Μετοχικό Κεφάλαιο αλλά δεν προτίθεται να αναλάβει μεγαλομέτοχος.

Όπως τόνισε ο ίδιος σε δήλωσή του: «Όντως με προσκάλεσαν οι άνθρωποι του Ηροδότου και έγιναν κάποιες διερευνητικές επαφές σχετικά με την υπό ίδρυση ΠΑΕ. Από την πρώτη στιγμή είπα στους παράγοντες του Ηροδότου ότι θα τους βοηθήσω και θα είμαι δίπλα τους στην κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου. Δεν είναι όμως στις προθέσεις μου στην παρούσα φάση να αναλάβω μεγαλομέτοχος. Αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση και σίγουρα δεν μπορούν να παρθούν τέτοιου είδους αποφάσεις και συμφωνίες μέσα σε λίγες ημέρες και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας. Ο Ηρόδοτος είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ κόσμο να τον στηρίζει και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News