Ηρόδοτος: Στο προσκήνιο ο Αντώνης Παπαδάκης για την ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο
Ηρόδοτος: Στο προσκήνιο ο Αντώνης Παπαδάκης για την ΠΑΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το όνομα του ηγέτη της Δαμάστας έχει τον πρώτο λόγο για την επόμενη ημέρα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νέα Αλικαρνασσό η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ηροδότου προκειμένου να μετατραπεί σε ΠΑΕ ενόψει της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

To κλίμα ήταν αισιόδοξο από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ηροδότου Μιχάλης Γεωργιάδης έφερε στο προσκήνιο το όνομα του γνωστού επιχειρηματία και ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη, προκειμένου να αναλάβει μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχουμε κάνει επαφές με 3-4 επιχειρηματίες. Ο κ. Παπαδάκης για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να παρευρεθεί εδώ ωστόσο είναι θετικός να μπει στην ομάδα γνωρίζοντας την δυναμική της. Μιλήσαμε 4-5 ώρες και ενδιαφέρεται να μπει στο σωματείο. Με εξουσιοδότησε τηλεφωνικά ότι θέλω να μπω αρκεί να είμαστε δίπλα του. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να σηκώσει αυτό το βάρος. Μου είπε επί λέξη, θα καταβάλει όλο το μετοχικό κεφάλαιο 350.000 ευρώ, Μόλις κλείσει η διαδικασία είναι άμεσα διαθέσιμο για την ομάδα και ο κ. Αντώνης θέλει από εμάς να εγγυηθούμε ότι θα καταβληθεί η εγγυητική των 150.000 ευρώ. Εγώ είμαι θετικός και νομίζω μπορούμε να στηρίξουμε αυτό το πλάνο, ή τώρα ή ποτέ».

Μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ της διοίκησης και των μελών του Ηροδότου, αποφασίστηκε η δημιουργία της ΠΑΕ Ηρόδοτος, η απόλυτη στήριξη στις προθέσεις του Αντώνη Παπαδάκη αλλά και η μαζική συμμετοχή όλης της Νέας Αλικαρνασσού στην επόμενη ημέρα του συλλόγου, στηρίζοντας οικονομικά, ηθικά και έμπρακτα το νέο εγχείρημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News