Σέρχιο Λεάλ και Ντιέγκο Ρομάνο στην ΚΡΗΤΗ TV: Πήραμε αγάπη εδώ και θέλουμε να ανταποδώσουμε...

Ποδόσφαιρο
Σέρχιο Λεάλ και Ντιέγκο Ρομάνο στην ΚΡΗΤΗ TV: Πήραμε αγάπη εδώ και θέλουμε να ανταποδώσουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο Λατινοαμερικάνοι μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι τους στο Ηράκλειο...

Αμφότεροι υπήρξαν από τους ποδοσφαιριστές που στη διάλεκτο των φιλάθλων "μιλούσαν στη μπάλα": Ντιέγκο Ρομάνο και Σέρχιο Λεάλ, οι δυο Λατινοαμερικάνοι που δεν θα ξεχάσω και γω, ειδικά για τη μέρα που τους είδα να εκτελούν εύστοχα...20 στα 25 φάουλ με τείχος και γκολκίπερ(!) στην προπόνηση του Εργοτέλη μίλησαν στην ΚΡΗΤΗ TV και την εφημερίδα "Νέα Κρήτη" για τη σχέση τους με το Ηράκλειο και ολόκληρη τη μεγαλόνησο που τους φέρνει κάθε τόσο πίσω!

Και αν ο Ρομάνο ζει μόνιμα στην Αθήνα και είναι κοντά, ο Λεάλ μένει μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Βαρκελώνη!

"Πήραμε τόση αγάπη εδώ που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ και θέλουμε να κάνουμε πράγματα για να την ανταποδίδουμε", μας είπαν με μια φωνή όταν τους ρωτήσαμε για το τελευταίο τους, πρόσφατο ταξίδι. Βέβαια αμφότεροι βρέθηκαν στο Ηράκλειο για το καμπ που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με παιδιά ακόμα και από τα Χανιά να παίρνουν μέρος και με την προοπτική του ταξιδιού στην Ισπανία για όσους ξεχώρισαν. "Θέλαμε να περάσουμε στα παιδιά τις γνωσεις μας", σχολίασε ο Ρομάνο! Ταλέντα πάντα θα βγαίνουν, η Κρήτη πάντα θα βγάζει, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς για αυτά", πρόσθεσε ο Λεάλ. Ένας Αργεντίνος και ένας Ουρουγουανός που διατήρησαν τη φιλία τους, άλλωστε οι δυο χώρες θα μπορούσαν να είναι "ένα", τουλάχιστον γεωγραφικά. "Δεν θα ξεχάσουμε τα χρόνια που παίξαμε ποδόσφαιρο εδώ αλλά αγαπάμε και την υπόλοιπη Ελλάδα", μας είπαν...

                                         "Η ιστορία ξεκίνησε από την Ελλάδα"

Βεβαίως δεν έλειψε το σχόλιο (που ζητήσαμε) από τον Ρομάνο για την κατάκτηση του Copa America από τη χώρα του (Αργεντινή) με αρχηγό τον Μέσι: "Το περιμέναμε! Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια ένα τρόπαιο για μας και για τον Λιονέλ", μας είπε ενώ κλείσαμε τονίζοντας στον Λεάλ πως γνωρίζουμε την αγάπη που έχουν στην πατρίδα του (την Ουρουγουάη), σημειώνοντας τα ελληνικά ονόματα που έχουν αρκετοί δρόμοι στην πρωτεύουσα Μοντεβιδέο: "Στην πατρίδα μου ξέρουν πως η ιστορία ξεκίνησε από την Ελλάδα", είπε με σοβαρό ύφος ο Σέρχιο-θυμίζοντας τη δήλωση του Φερνάντο Σάντος στο Euro  του 2012-για να καταλήξει σε πιο χαλαρό ύφος: "Αλλά αγαπάμε Ελλάδα και για τις παραλίες σας..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News