Φιλική ήττα (1-0) από τη Βέστερλο για τον διπρόσωπο σήμερα ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Φιλική ήττα (1-0) από τη Βέστερλο για τον διπρόσωπο σήμερα ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλό το δεύτερο ημίχρονο για την κρητική ομάδα παρόλο που στο ξεκίνημά του δέχτηκε το γκολ...

Φιλική ήττα (1-0) από τη βελγική Βέστερλο με καλή εικόνα μόνο στο δεύτερο μέρος σήμερα για τον ΟΦΗ...

Η κρητική ομάδα παρατάχθηκε απέναντι στη Βέστερλο με αλλαγές, αλλά και τρία νέα πρόσωπα: τους νεοαποκτηθέντες Επασί, Καμάου και Τοράλ. Ο Ισπανός ωστόσο τραυματίστηκε αφήνοντας τη θέση του στον Νοικοκυράκη.

Ο Επασί κάθισε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια, Γιαννούλης και Βούρος ήταν οι στόπερ με Λυμπεράκη - Ουές στις πλευρές, στα χαφ έπαιξαν οι Νέιρα - Μπαλογιάννης (για πρώτη φορά στη θέση μπροστά από τους αμυντικούς) και Τοράλ ενώ στις τρεις θέσεις της επίθεσης έπαιξαν οι Γρίβας - Καμάου και στην κορυφή θα δοκιμαστεί ο Φαν Ντάινεν.

Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκαν...μόνο οι Βέλγοι!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με τους: Σωτηρίου, Μαρινάκη, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο, ντε Γκούζμαν, Νοικοκυράκης, Γκονζάλες (υπό δοκιμή), Στάρτζεον, Καστάνιος.

Η Βέστερλο προηγήθηκε στο 50ο λεπτό αλλά η κρητική ομάδα αντέδρασε και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 72' όταν το σουτ του Καστάνιος που έδιωξε πολύ δύσκολα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ΟΙ Βέλγοι απείλησαν και πάλι μόνο στα τελευταία λεπτά με απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση, με τον Σωτηρίου να διώχνει με δυσκολία.

Το ματς ολοκληρώθηκε με τον ΟΦΗ να μένει για λίγα δευτερόλεπτα με 10 παίκτες. Συγκεκριμένα, στο 92' ο Μεγιάδο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο.

ΟΦΗ-Α΄μέρος: Επασί, Ουές, Γιαννούλης, Βούρος, Λυμπεράκης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Τοράλ, Γρίβας, Καμάου, φαν Ντάινεν

 ΟΦΗ-Β΄μέρος: Σωτηρίου, Μαρινάκη, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Κοροβέσης, Μεγιάδο, ντε Γκούζμαν, Νοικοκυράκης, Γκονζάλες (υπό δοκιμή), Στάρτζεον, Καστάνιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News