Ανθεστίων: Σπουδαία κίνηση με Βασίλη Πλεσίτη στο «τιμόνι»

Ποδόσφαιρο
Ανθεστίων: Σπουδαία κίνηση με Βασίλη Πλεσίτη στο «τιμόνι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα του Θραψανού

Ο Βασίλης Πλεσίτης είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Ανθεστίωνα.

Η ομάδα του Θραψανού ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή, προχωρώντας σε μια σπουδαία κίνηση για την τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη στο «τιμόνι» της ομάδας, έχει ήδη σηκώσει… μανίκια για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Βασίλη Πλεσίτη.  

Είναι τιμή για το σωματείο μας, που ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση για την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22. 

Κοινός σκοπός και όραμα, η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση σε όλους τους τομείς, αναδεικνύοντας μέσα από δουλειά και ομαδικό πνεύμα, τις αρχές, τη φιλοσοφία και την «ταυτότητα» της ομάδας μας.  

Ο Βασίλης Πλεσίτης έχει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη διαδρομή στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. 

Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Ασήμι, Αετό Ανωγείων, ΕΓΟΗ, ΠΟΑ, ΠΑΟ Κρουσώνα και Χερσόνησο.  

Ακολούθησε η προπονητική του διαδρομή στον Ζαρό, στο Ασήμι, στις ομάδες υποδομής του Εργοτέλη (κυρίως στην ομάδα U19), στην ομάδα U19 του ΟΦΗ και στον Αλμυρό.  

Επίσης, έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, στο πλευρών των Σίνισα Γκόγκιτς, Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιάννη Πετράκη και Γιάννη Ταουσιάνη, ενώ για ένα σημαντικό διάστημα ήταν τεχνικό «δίδυμο» με τον Σταύρο Λαμπράκη.    

Μέσα από την καθοδήγηση και την δουλειά στις αναπτυξιακές ποδοσφαιρικές ηλικίες, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξη και την ανάδειξη ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως οι Μπουχαλάκης, Καρέλης, Τζανάκης, Κούτρης, Παντελάκης, Κοζορώνης και πολλοί άλλοι.  

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Πλεσίτη στην ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Α.Ο. Ανθεστίων, ευχόμαστε υγεία και μια δημιουργική ποδοσφαιρική σεζόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News