Ποδόσφαιρο

Ηρόδοτος: Εβδομάδα εξελίξεων σε διοικητικό επίπεδο

Κορυφώνονται οι επαφές για τη διοίκηση με ορίζοντα την 28η Ιουλίου

Οι πανηγυρισμοί και οι φιέστες ολοκληρώθηκαν στη Νέα Αλικαρνασσό και πλέον στον Ηρόδοτο κοιτούν αποκλειστικά την επόμενη ημέρα, μια ημέρα που σίγουρα είναι δύσκολη και πολύ απαιτητική. Στους «κυανόλευκους» είχαν βρεθεί και πριν τρία χρόνια σε ανάλογη θέση αλλά πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά και θέλουν να επιλέξουν την καλύτερη και ασφαλώς βιώσιμη λύση για τον Ηρόδοτο της Super League 2.

Σίγουρα αυτό που «καίει» είναι το οικονομικό, καθώς απαιτείται μισό εκατομμύριο ευρώ για το ξεκίνημα, που αναλύεται σε 350.000 ως μετοχικό κεφάλαιο και 150.000 για την εγγυητική. Έτσι αναζητούνται ισχυροί οικονομικοί παράγοντες που θα μπουν μπροστά στην ομάδα, καθώς όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος Μιχάλης Γεωργιάδης, ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν μόνοι τους να σηκώσουν το βάρος των απαιτήσεων.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης είναι εκείνος που έχει αναλάβει και έχει κάνει κάποιες επαφές διερευνητικού χαρακτήρα με επιχειρηματίες εντός και εκτός Κρήτης και η εβδομάδα που διανύουμε είναι σημαντική σε αυτό το κομμάτι. Στόχος του Ηροδότου είναι το θέμα του επενδυτή ή των επενδυτών να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερο, θέλοντας να δρομολογηθούν οι εξελίξεις με ορίζοντα την Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί για τις 28 Ιουλίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια