Ισόπαλος (1-1) ο ΟΦΗ με την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλος (1-1) ο ΟΦΗ με την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κρητική ομάδα ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος...

Ισόπαλος (1-1) αναδείχτηκε ο ΟΦΗ με την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας...

H κρητική ομάδα βέβαια δεν είναι ακόμα έτοιμη και ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας δοκίμασε πολλά σχήματα και ποδοσφαιριστές.

Ο Βάτερμαν, που δεν είχε παίξει στο φιλικό, ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, οι Ουές και Λυμπεράκης ήταν στα δύο άκρα της άμυνας, οι Πασαλίδης-Βούρος τα στόπερ, οι Μπαλογιάννης, ντε Γκουζμάν και Νέιρα στα κεντρικά χαφ, φαν Ντάινεν και Σαρδινέρο στα φτερά και ο Καστάνιος φορ. Ο Μεγιάδο, θυμίζουμε, είναι στο Άμστερνταμ για εξετάσεις για τα γόνατά του, ενώ ο Διαμαντής και ο Σελίμοβιτς δεν προπονήθηκαν κανονικά και δεν ήταν διαθέσιμοι για το φιλικό.

Το ματς στο πρώτο μέρος είχε λίγες φάσεις, με τη βελγική ομάδα να πετυχαίνει και γκολ που ακυρώθηκε! Ωστόσο ο ΟΦΗ βρέθηκε πρώτος κοντά στο γκολ ουσιαστικά με τον Καστάνιος να μην μπορεί στο 43ο λεπτό να νικήσει τον Βερμπούγκεν που κράτησε το μηδέν στην εστία του…

Συγκριτικά με το πρώτο μέρος για τον ΟΦΗ στο δεύτερο έμειναν στον αγωνιστικό χώρο μόνο οι Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης και Ουές. Τα νέα πρόσωπα ήταν οι Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γρίβας, Στάρτζεον και Νοικοκυράκης.

Μετά από ένα περίπου εικοσάλεπτο χωρίς μεγάλη φάση, η Αντερλεχτ προηγήθηκε στο 63' με γκολ του Ντάουντα. Ωστόσο ο Κοροβέσης από γύρισμα του Μαρινάκη, ισοφάρισε σε 1-1 στο 80΄και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο δεύτερο φιλικό.

Περισσότερα σε λίγο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News