Ένα Ασιτιανό ταλέντο στην Κ15 Ολυμπιακού!

Ποδόσφαιρο
Ένα Ασιτιανό ταλέντο στην Κ15 Ολυμπιακού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε τις εντυπώσεις και ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Χρήστος Τσερεβελάκης

Η οικογένεια των Τσερεβελάκηδων από τις Ασίτες συνεχίζει την ποδοσφαιρική της παράδοση και ο βενιαμίν, Χρήστος Τσερεβελάκης, έκανε ένα τεράστιο βήμα καθώς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Κ15 Ολυμπιακού!

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 2007) που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Αθλόπολις, βρέθηκε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα στον Πειραιά, όπου συμμετείχε σε δοκιμαστικές προπονήσεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην Κ15 των ερυθρόλευκων.

Ο Χρήστος Τσερεβελάκης κέρδισε τις εντυπώσεις και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν άργησαν να του κάνουν επίσημη πρόταση! Έτσι, ταξίδεψε μαζί με τον πατέρα του, τον γνωστό προπονητή Νίκο Τσερεβελάκη και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Να τονίσουμε ότι ο αδερφός του, ο Μανόλης Τσερεβελάκης, ένα χρόνο μεγαλύτερος (γεν. 2006) αγωνίζεται στην Κ16 του ΟΦΗ και ασφαλώς σημαντική πορεία έχει καταγράψει και ο θείος του, ο Μιχάλης Τσερεβελάκης, παίζοντας κατά το παρελθόν σε πολλές ομάδες του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News