Ποδόσφαιρο

Πάει και για...νέα ανατροπή ο ΠΟΑ, πλησιάζει σε Ολιβέιρα και Μεϊρέλες!

Οι δυο Πορτογάλοι που έγιναν γνωστοί από το πετυχημένο τους πέρασμα από τη Δαμάστα, έτοιμοι να γίνουν "Ατσαλενιώτες"...

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΟΑ από τον Ανέστη Αναστασιάδη, η ομάδα του προσφυγικού προαστίου είναι κοντά και σε μια νέα ανατροπή που αφορά σε ένα "μεταγραφικό πακέτο" μεγάλης αξίας...από την Πορτογαλία!

Οι δυο Πορτογάλοι, Μάρκο Μεϊρέλες και Μιγκέλ Ολιβέιρα που έγιναν γνωστοί από το πετυχημένο τους πέρασμα από τη Δαμάστα, είναι έτοιμοι να γίνουν "Ατσαλενιώτες"...

Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές επιθυμούν να γυρίσουν στην Ελλάδα και δη την Κρήτη και ενώ για αυτούς ενδιαφέρθηκαν αρκετές κρητικές ομάδες της Γ΄Εθνικής, οι δύο ποδοσφαιριστές προτιμούν αν τελικά επιστρέψουν στην μεγαλόνησο να το κάνουν για τον ΠΟΑ! Οι δύο Πορτογάλοι φέρεται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν από τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιώργο  Λέλεκα ενώ παράλληλα θέλουν πολύ να συνεργαστούν και πάλι με τον πρώην συμπαίκτη τους Ανέστη Αναστασιάδη που είναι πλέον προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου!

Δεν αποκλείεται λοιπόν-αν δεν προκύψει κάτι πολύ δυνατό εκτός Κρήτης-να γίνουν παίκτες του ΠΟΑ ακόμα και μέσα στην Πέμπτη! Αυτή  τη στιγμή δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία τους με την ομάδα του προσφυγικού προαστίου αλλά είναι βέβαιο ότι έχουν πλησιάσει πάρα πολύ! Σαν...να λέμε δηλαδή ότι κατηφορίζουν τη Λεωφόρο Ιωνίας και είναι έτοιμοι να στρίψουν προς το γήπεδο!

* Στην φωτογραφία που ακολουθεί το θέμα του διάσημου πορτογαλικού ΜΜΕ "ABOLA" που είχε κάνει αφιέρωμα σε Ολιβέιρα και Μεϊρέλες όταν αμφότεροι αγωνίστηκαν στη Δαμάστα. Ενδεικτικό βέβαια αυτό για την αξία των δύο ποδοσφαιριστών..

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια