Αναστασιάδης: Ευχαριστώ πρόεδρο και διοίκηση του ΠΟΑ, είναι μεγάλη ευθύνη!

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: Ευχαριστώ πρόεδρο και διοίκηση του ΠΟΑ, είναι μεγάλη ευθύνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου στην πρώτη του τοποθέτηση στο neakriti.gr-Ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση...

"Είναι μεγάλη ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μιας ομάδας σαν τον ΠΟΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο".

Αυτή ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Ανέστη Αναστασιάδη για τη νέα του ομάδα, τον ΠΟΑ με τον ίδιο-που έχει προσφυγικές ρίζες-να αναλαμβάνει την ομάδα του προσφυγικού προαστίου και να παραμένει Ατσαλενιώτης, αλλά προπονητής πλέον και όχι ποδοσφαιριστής...

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΟΑ για τη συνεργασία με τον Ανέστη Αναστασιάδη αναφέρει: 

"Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συνμφωνία και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Ανέστη Αναστασιάδη.

Ο Ανέστης κάτοχος πιστοποίησης διπλώματος UEFA A', ξεκινάει την καριέρα του ως προπονητής από τον Π.Ο.Α, έχοντας μεγάλη εμπειρία, γνώση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και 360 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του είναι μεγάλη και πιστεύουμε πως με την όρεξή του για δουλειά και το απαράμιλλο ήθος του θα κάνει σημαντικά πράγματα στον πάγκο της ομάδας, που αγωνίστηκε την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν με την φανέλα της. 

Ανέστη, σύσσωμη η οικογένεια του Π.Ο.Α σου εύχεται καλή αρχή στα νέα σου καθήκοντα, υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News