Ποδόσφαιρο

Τέλος η Κ19 της ΑΕΚ, αντιδράσεις από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές

Η απόφαση της «Ένωσης» ενόψει της νέας σεζόν

Νέα αρνητική τροπή φέρνει για την ομάδα Κ19 της ΑΕΚ, η απόφαση για συμμετοχή Β’ ομάδας στη Super League 2.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ομάδα Κ19, δε θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, όπως ήδη ενημερώθηκαν οι γεννηθέντες το 2003 και 2004.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ΠΑΕ απ’ όσες θα δημιουργήσουν Β΄ ομάδα, που επιθυμεί να αξιοποιήσει τη σχετική συμφωνία και να μην εκπροσωπηθεί σε επίπεδο U19.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές του 2003 θα προωθηθούν στη Β’ ομάδα (U23) και θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Στους υπόλοιπους προτάθηκε να βρουν ομάδα να αγωνιστούν για έναν χρόνο και στη συνέχεια να επιστρέψουν, όμως υπήρξαν μαζικές αρνητικές απαντήσεις, αλλά και αντιδράσεις. Ειδικά για τα παιδιά που προέρχονται από την επαρχία και έμεναν σε ναυλωμένη από την ΠΑΕ πολυκατοικία, θεωρήθηκε αδιανόητο να επιστρέψουν για ένα χρόνο στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έχοντας ως “εφόδιο” μόνο την προφορική δέσμευση ότι η ΑΕΚ θα τους παρακολουθεί.

Έτσι, περίπου 40 παιδιά που ανδρώθηκαν στις Ακαδημίες της Ένωσης, αποφάσισαν να πουν «όχι» και να αναζητήσουν αλλού το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, εφόσον η ΠΑΕ εμείνει στην απόφασή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια