Νέος...τελικός ανόδου για τον Ηρόδοτο, υποδέχεται σήμερα τη Ζάκυνθο...

Ποδόσφαιρο
Νέος...τελικός ανόδου για τον Ηρόδοτο, υποδέχεται σήμερα τη Ζάκυνθο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 18.00 στην Νέα Αλικαρνασσό...

Έναν αγώνα ιστορικής σημασίας δίνει σήμερα ο Ηρόδοτος, με αντίπαλο τη Ζάκυνθο για την 4η αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Οι “κυανόλευκοι” φιλοξενούν στις 6 το απόγευμα τη νησιωτική ομάδα στη Νέα Αλικαρνασσό και μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη προκειμένου να φτάσουν στους 7 βαθμούς και να κρατούν γερά την άνοδο. Μάλιστα, αν την ίδια ώρα ο Πανιώνιος ηττηθεί από την Κηφισιά και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ηροδότου, τότε η Νέα Αλικαρνασσός θα... πάρει φωτιά, αφού η άνοδος θα εξασφαλιστεί και μαθηματικά!

Στη δήλωσή του για το σημερινό ματς, ο προπονητής του Ηροδότου Μανόλης Σκύβαλος επισήμανε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Ξέρουμε ότι σε νίκη θα βρεθούμε πολύ κοντά στην άνοδο. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε ως ομάδα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Ο 38χρονος τεχνικός θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τούς Ποτουρίδη και Γαρεφαλάκη για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Αλέκου Ζαφείρη, ο οποίος εξέτισε τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

(18:00)

Ηρόδοτος-Ζάκυνθος (γήπ. Νέας Αλικαρνασσό): Κάτοικος (Αθηνών), Νταβέλας (Μακεδονίας), Χρήστος Κορώνας (Πειραιά), 4ος: Κουκουράκης (Χανίων).

Πανιώνιος-Κηφισιά (γήπ. Νέας Σμύρνης): Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Βεργέτης (Αργολίδας), Γούρνιας (Αν. Αττικής), 4ος: Λεμπέσης (Πειραιά).

Ρεπό: Θύελλα Ραφήνας.

1. Κηφισιά 6

2. Πανιώνιος 6

3. Ηρόδοτος 4

4. Θύελλα Ραφ. 1

5. Ζάκυνθος 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News