Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για Εuro, Ιταλία, Αγγλία αλλά και την δική του Επισκοπή...

Ποδόσφαιρο
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για Εuro, Ιταλία, Αγγλία αλλά και την δική του Επισκοπή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου "έβγαλε φαβορί" για το "Γουέμπλεϊ", ενώ σχολιάζοντας την ομάδα του είπε: "δυο χρόνια, δυο κατηγορίες..."

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV για Εuro, Ιταλία-Αγγλία, τη Δανία και τον Έρικσεν που τη συσπείρωσε αλλά και (φυσικά) την δική του Επισκοπή...

Ο τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου "έβγαλε φαβορί" για το "Γουέμπλεϊ", ενώ σχολιάζοντας την ομάδα του είπε χαρακτηριστικά: "δυο χρόνια, δυο κατηγορίες..."

H συνέντευξη αναλυτικά:

"Από τη μια πλευρά φαίνεται πως ίσως έχει έρθει η ώρα της Αγγλίας να πάρει ένα Euro! Είναι μεγάλη υπόθεση το ότι παίζει στην έδρα της με εξαίρεση τον προημιτελικό με την Ουκρανία. Από την άλλη όμως αν με ρωτήσετε με βάση την απόδοση των ομάδων θα έδινα ένα προβάδισμα στην Ιταλία"!

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον πολύπειρο Γιάσμινκο Βέλιτς που μίλησε το βράδυ του Σαββάτου στο δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV με κύριο θέμα το Euro 2020... "Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο. Είναι όμως διαφορετικό, με πολλές ομάδες, πολλές χώρες να φιλοξενούν αγώνες και μικρότερες αποστάσεις στις ομάδες, αγωνιστικές! Επίσης γίνεται με κόσμο και το ποδόσφαιρο το χρειαζόταν αυτό! Θετικό το ότι μπαίνουν και πολλά γκολ! Όσο για την έκπληξη, τη Δανία, θυμίζει το 1992 που πήρε το Κύπελλο μπαίνοντας στη διοργάνωση στη θέση της Γιουγκοσλαβίας! Νομίζω πως ό, τι έγινε με τον Έρικσεν τους συσπείρωσε..."

                                        "Δυο χρονιές, δυο κατηγορίες"

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς προλόγισε την...ανακοίνωση της Επισκοπής για την παραμονή του (με Ράικο Γιάνγιανιν συνεργάτη) και είπε χαρακτηριστικά: "Δυο χρονιές, δυο κατηγορίες. Φέτος είχαμε αποδυναμωθεί και ισως τερματίσουμε δεύτεροι! Ε, νομίζω είναι επιτυχία"...

* Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Επισκοπής για την παραμονή Βέλιτς: "Για τρίτη σεζόν (2019-20 και 2020-21) παραμένει στο τιμόνι της ομάδας μας ο προπονητής Γιάσμινκο Βέλιτς (έχει προηγηθεί βέβαια και μια πρώτη θητεία αυτή της σεζόν 2014-15 στη Football League σ.σ. Β’ Εθνική). Η ομάδα μας δεν είχε κανέναν λόγο να μην έρθει σε συμφωνία μ’ έναν άνθρωπο που πλέον ξέρει πολύ καλά τα κατατόπια της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάσμινκο Βέλιτς. Η κοινή μας πορεία συνεχίζεται και στα γήπεδα της Super League2!

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μένει λοιπόν ως κάτοικος Ρεθύμνου για τρίτη συναπτή σεζόν σ’ αυτή τη δεύτερη θητεία του στην Επισκοπή έχοντας μέχρι στιγμής, ένα πρωτάθλημα και μία άνοδο (Γ’ Εθνική) μία 3η θέση και μία άνοδο (Football League).

Το κοινό μας όραμα και η κοινή μας φιλοσοφία ανοίγει έναν νέο δρόμο για ένα ακόμη καλύτερο και πιο θελκτικό ταξίδι.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς που στη 1η Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 56 του χρόνια είναι κάτοχος του UEFA PRO (από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και διπλωματούχος τεχνικός διευθυντής (από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης).

Μιλάει πέντε γλώσσες (ελληνικά, πορτογαλικά, ισπανικά, αγγλικά και τη μητρική του).”

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News