Σε τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕΚ αγωνίστηκε η ΑΕ Κρητών

Ποδόσφαιρο
Σε τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕΚ αγωνίστηκε η ΑΕ Κρητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ακαδημία του Ηρακλείου συμμετείχε σε διοργάνωση που έγινε στα Καμένα Βούρλα

Μια πολύ σημαντική εμπειρία αποκόμισαν τα παιδιά και οι προπονητές της Ακαδημίας της ΑΕ Κρητών που ταξίδεψαν το περασμένο σαββατοκύριακο στα Καμένα Βούρλα, σε τουρνουά συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μώλου, το ετήσιο καλοκαιρινό τουρνουά το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου με τη βοήθεια του Δήμου Καμένων Βούρλων και της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Στο φετινό τουρνουά έλαβαν μέρος οι ακαδημίες του Ερμή Άνω Λιοσίων, του Αστέρα Λαμίας, της Ανθήλης, της ΑΕ Κρήτων, της ΑΕΚ Σαραγιών, του Αίαντα Λαμίας, της ΑΕ Καλυβίων και του Άθλου Αλμυρού.

Το παρών στην διοργάνωση έδωσε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Μόρας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εκπρόσωποι του ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας και άλλοι επίσημοι. Επίσης ήταν εκεί ο υπεύθυνος scouting δικτύου ΑΕΚ κ. Ρούσσος Δημήτριο που βράβευσε την ΑΕ Κρητών. 

Η ΑΕ Κρητών συμμετείχε με δύο ηλικιακές κατηγορίες και συγκεκριμένα 2011-12 με προπονητή τον Πέτρο Γιακουμάκη και 2009-10 με προπονητή τον Μιχάλη Παντζαρίδη, ενώ τη διοίκηση της Ακαδημίας εκπροσώπησε ο κ. Αντώνης Κοντάκης. Τα παιδιά της ΑΕ Κρητών και οι γονείς τους που ταξίδεψαν με την αποστολή πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News