Ντάλιτς: «Αποδέχομαι την ευθύνη, συνεχίζουμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ποδόσφαιρο
Ντάλιτς: «Αποδέχομαι την ευθύνη, συνεχίζουμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν παραιτείται παρά την σκληρή κριτική ο Κροάτης Ομοσπονδιακός τεχνικός

Η αποστολή της Κροατίας επέστρεψε στη… βάση της, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro 2020.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς που έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τις επιλογές του, τόνισε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη, χωρίς διάθεση για παραίτηση.

«Έκανα λάθη και αποδέχομαι την ευθύνη, γιατί σε τελική ανάλυση εγώ παίρνω τις αποφάσεις», δήλωσε ο Κροάτης Ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Εκ των υστέρων, θα έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά, αλλά τώρα το μοναδικό που έχω στο μυαλό μου είναι η πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρωσία, το Σεπτέμβριο, είναι πολύ κοντά», πρόσθεσε δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε. Κάναμε κάποια απλά λάθη, που δεν επιτρέπονται απέναντι σε αντιπάλους όπως η Ισπανία, γιατί θα σε τιμωρήσουν. Είναι όμως μέρος της εξέλιξης, έστω κι αν μας κόστισαν μία θέση στα προημιτελικά. Είμαστε για κάτι καλύτερο από τους "16", αλλά αυτή τη φορά δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον», δήλωσε ο Ντάλιτς, ενώ, αναφερόμενος στο μέλλον του 35χρονου Λούκα Μόντριτς στην εθνική ομάδα, επισήμανε ότι θα μιλήσουν σύντομα για να αποφασίσουν τι είναι το καλύτερο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News