Αναχώρησε για Γερμανία ο Μακατουνάκης, ευχές από το Λίντο

Ποδόσφαιρο
Αναχώρησε για Γερμανία ο Μακατουνάκης, ευχές από το Λίντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 17χρονος τερματοφύλακας υπογράφει αύριο 4ετές συμβόλαιο με την γερμανική Ντάρμσταντ

Ο Αντώνης Μακατουνάκης αναχώρησε απόψε για Φρανκφούρτη και από εκεί θα πάει στην πόλη Ντάρμσταντ, που θα αποτελέσει το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας αποχαιρέτησε την Κ19 του ΟΦΗ, ταξίδεψε για Γερμανία και αύριο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την γερμανική Ντάρμσταντ, η οποία αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της Μπουντεσλίγκα.

Στη Γερμανία ταξίδεψε μαζί με τον πατέρα του Φίλιππα Μακατουνάκη ενώ στο αεροδρόμιο ήταν η μητέρα του Φωτεινή Πετρίδη και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, που του έδωσαν τις ευχές τους για κάθε επιτυχία στο νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό.

Η ανακοίνωση του Λίντο

Από την πλευρά του το Λίντο εξέδωσε ανακοίνωση, καθώς ο Αντώνης Μακατουνάκης αποτελεί ποδοσφαιρικό παιδί της Ακαδημίας του, πριν πάει στον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ19 τα τελευταία χρόνια.

 «Ο Αντώνης Μακατουνάκης είναι από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από την ακαδημία μας. Είμαστε περήφανοι για την σημαντική ευκαιρία που του δίνεται στην Darmstadt 98 και την 2. Bundesliga.

Σε ένα πρωτάθλημα με ομάδες όπως οι Hamburger SV, Hannover 96, 1. FC Nürnberg, FC St. Pauli και VfL Bochum, έχει τη δυνατότητα να μάθει τόσα πολλά και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Εμείς να του ευχηθούμε όλα να ολοκληρωθούν ομαλά, να έχει υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες μπροστά του. Αντώνη συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News