To μεγαλύτερο Scouting Try out έρχεται στο Ρέθυμνο!

Ποδόσφαιρο
To μεγαλύτερο Scouting Try out έρχεται στο Ρέθυμνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δίκτυο της ESFA διοργανώνει δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Κρήτη και Ελλάδα από τις 19 έως τις 25 Ιουλίου

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) επιστρέφει στην Κρήτη με τον πιο δυναμικό τρόπο, δίνοντας μια διαφορετική ποδοσφαιρική νότα στο καλοκαίρι στο νησί μας!

Έτσι μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα έρχεται η σειρά του Ρεθύμνου, με τη διεξαγωγή του μεγαλύτερο Ευρωπαϊκού δοκιμαστικού ποδοσφαιριστών από τις 19/7 έως τις 25/7-2021.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στο Ρέθυμνο και αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων, του δικτύου της E.S.F.A.

Το  Scouting Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Missirion, περιοχή Ρεθύμνου, από την Δευτέρα 19 Ιουλίου έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021.

Προπονητές – αξιολογητές μεγάλων Clubs της Ευρώπης θα δώσουν το παρών με την παρουσία τους στο Rethymnon Scouting Try Out της E.S.F.A.

Ονόματα και clubs που θα συμμετέχουν στα δοκιμαστικά θα ανακοινωθούν έως τις 27/6/2021

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί & νεαρές ποδοσφαιριστές, από 8 έως 19 ετών κατόπιν απαίτησης πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Οι έως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A.

Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου

– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία

– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες

– Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης

– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα

– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών

– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης

– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς

– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών

– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία

– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων

– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών

– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης

 

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).

Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και scouting πρακτορεία από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Πολωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ) 

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E. S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το try out είναι για παίκτες από 8 έως 18 χρονών & Special Group 19 έως 21 χρονών

2003               24 players + 4 Gk

2004               24 players + 4 Gk

2005               24 players + 4 Gk

2006               24 players + 4 Gk

2007               24 players + 4 Gk

2008                24 players + 4 Gk

2009 – 2010   24 players + 4 Gk

2011 – 2012   24 players + 4 Gk

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT– ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο European individual Scouting Try Out για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 215 € και θα περιλαμβάνει:

Προπόνηση αξιολόγησης από Έλληνες & ξένους καταξιωμένους Προπονητές

Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων του εξωτερικού που συνεργάζονται με την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 6 ημέρες.

Δύο training kit ESFA

Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Ευρώπη

Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κοτσή – Παρουσίαση

Παρουσίαση του Αχιλλέα Υφαντίδη

Διαμονή – Διατροφή – Μεταφορές

Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 350 €

(Για επτά ημέρες (7) με 6 διανυκτερεύσεις (2κλινα)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 335 €

(Για επτα ημέρες (7) με 6 διανυκτερεύσεις (3κλινα)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 320 €

(Για επτα ημέρες (7) με 6 διανυκτερεύσεις (4κλινα)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)

Αθλητές – Συνοδοί – Γονείς που επιθυμούν μεταφορά από Αγιο Νικόλαο,  για Αθήνα με επιστροφή θα μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορείο έναντι αντιτίμου που θα έχει κανονίσει η διοργανώτρια αρχή. Το κόστος είναι 40 ευρώ ανά άτομο!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ!!!

Οι στόχοι που έχει θέσει η Euro Sports Football είναι :

Επιλογή ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups) που θα  μεταβεί/ούν για 6 μέρες απευθείας στα αγωνιστικά τμήματα μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων (Premier League, Bundesliga, Eredivisie, Serie A, La Liga,, Liga Portugal, Ekstraklasa, Super League (Cyprus), Super league (Greece) του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

Επιλογή ποδοσφαιριστών και σχηματισμός ομάδων (από όλα τα ηλικιακά Groups) που θα να μεταβούν στο εξωτερικό και θα αγωνιστούν σε Scouting παιχνίδια ποδοσφαίρου, με μεγάλες ομάδες της Ευρωπαϊκής αγορας. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια –  τουρνουά ποδοσφαίρου αποτελούν πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν σκούτερ όλων των μεγάλων ομάδων και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Φόρμα Συμμετοχής

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: [email protected][email protected][email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News