Eξετάζει την περίπτωση Εμμανουηλίδη ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Eξετάζει την περίπτωση Εμμανουηλίδη ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως είναι τα δεδομένα...

Το μεταγραφικό «παζάρι» είναι ένα… παιχνίδι υπομονής, που απαιτεί στρατηγική και στόχευση. Στον ΟΦΗ κινούνται αθόρυβα και χωρίς βιασύνη, αφού το εφετινό καλοκαίρι οι συνθήκες είναι καλύτερες συγκριτικά με πέρυσι.

Με μεγαλύτερη άνεση σε ότι αφορά το χρόνο, αλλά ταυτόχρονα με συγκεκριμένες ανάγκες σε ότι αφορά την ενίσχυση, στην ομάδα του Ηρακλείου είναι καθημερινά σε επαφές με ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και από μέρα σε μέρα, αναμένονται οι οριστικές απαντήσεις, αλλά και οι υποθέσεις που εξαρτώνται από… τρία μέρη.

Μία από αυτές, είναι το Δημήτρη Εμμανουηλίδη, που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τα ονόματα που έχουν… κυκλώσει οι άνθρωποι του ΟΦΗ (όχι βέβαια το μοναδικό), καθώς υπό προϋποθέσεις είναι πιθανό να απασχολήσει μεταγραφικά τους Κρητικούς.

Το μέλλον του 20χρονου επιθετικού στον Παναθηναϊκό, που από τον Ιανουάριο και έπειτα είχε δοθεί δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ, θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει αν τον «τσεκάρει» στην προετοιμασία ή θα αναζητηθεί άμεσα «φόρμουλα αποχώρησης».

Σε κάθε περίπτωση, στον ΟΦΗ παρακολουθούν και αυτή την υπόθεση, αναμένοντας τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι για κάθε θέση που απαιτείται ενίσχυση, δεν υπάρχει μόνο μία επιλογή. Έτσι, αν υπάρξει άλλος ποδοσφαιριστής που θα καλύπτει τα κριτήρια των «ασπρόμαυρων», είναι πιθανό να προχωρήσουν στο επόμενο… βήμα.

Άλλωστε, αυτή την περίοδο οι Γιώργος και Γιάννης Σαμαράς είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με αρκετούς… υποψήφιους. Φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει γνωστή η επόμενη κίνηση για το ρόστερ, ενώ την ίδια ώρα ανοιχτά «μέτωπα» υπάρχουν σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις.

Όλα δείχνουν ότι περίπου οκτώ ακόμη ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν, είτε με δανεισμό σε άλλη ομάδα, είτε ως ελεύθεροι.

Τέλος, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα νεότερα για το τεχνικό επιτελείο. Οι επιλογές για τους συνεργάτες του Νίκου Νιόπλια έχουν «κλειδώσει» και εκτός απρόοπτου σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News