Ο Γιώργος Κουναλάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον χώρο της διαιτησίας

Ποδόσφαιρο
Ο Γιώργος Κουναλάκης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον χώρο της διαιτησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η επιστολή του στην ΚΕΔ...

Mε ιδιιαίτερη συγκίνηση ο Γιώργος Κουναλάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον χώρο της διαιτησίας.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Αξιότιμε Πρόεδρε,

Αξιότιμα Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας,

με την παρούσα επιστολή θα ήθελα, μετά λύπης, να σας ανακοινώσω την οριστική μου απόσυρση από την ενεργό διαιτησία, λόγω του αξεπέραστου προβλήματος στη μέση μου, που με ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια. Μια διαιτησία που υπηρέτησα με αξιοπρέπεια από 17 ετών νεαρός στα τοπικά γήπεδα και για 12, και πλέον, χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, καθώς γράφοντας τις γραμμές αυτές έρχονται στο μυαλό εικόνες, συναισθήματα, φιλίες κ.α. Στιγμές έντονες τις οποίες προσπάθησα να τις ζήσω στο έπακρο. Στιγμές που μόνο όσοι έχουν το «μικρόβιο» της διαιτησίας μπορούν να κατανοήσουν.

Σε μία ρήση του Ν. Καζαντζάκη λέει «Φτάσε όπου δεν μπορείς. Μη ντραπείς αν έπαιξες καλά και έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες». Έφτασα, λοιπόν, όπου δε μπορούσα. Έφτασα γιατί στο ταξίδι αυτό άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν, αφιέρωσαν χρόνο στο πρόσωπό μου για να γίνω ολοένα και καλύτερος. Για το λόγο αυτό τους οφείλω την ευγνωμοσύνη μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, σε κάθε ένα από τα μέλη της Κεντρική Επιτροπής Διαιτησίας, από το 2007 έως και σήμερα, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θέλω να πιστεύω πως την ανταπέδωσα σε κάθε ένα αγώνα που ορίστηκα να διευθύνω.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παρατηρητές, τους καθηγητές διαιτησίας, συναδέλφους διαιτητές και βοηθούς που διασταυρώθηκαν τα μονοπάτια μας και να γνωρίζουν πως όλοι τους, έβαλαν κι εκείνοι ένα λιθαράκι στην σταδιοδρομία μου.

Θα ήθελα από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ξάνθης, όπου για σχεδόν 10 χρόνια με αντιμετώπισαν, όχι σαν κάποιο, που θα έρθει και θα φύγει, αλλά σαν δικό τους άνθρωπο και για το λόγο αυτό θα είναι πάντοτε στην καρδιά μου.

Αν κάποιον τον αδίκησα, θα ήθελα να γνωρίζει πως δεν ήταν στις προθέσεις μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη διαρκή στήριξή της. Την γυναίκα μου για την ιώβεια υπομονή της και τον πατέρα μου που υπήρξε ο μέντορας και το πρότυπό μου.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Γιώργος Κουναλάκης

Διαιτητής 2ης Κατηγορίας Ηρακλείου"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News