Γυναίκες: Φινάλε με ήττα για ΟΦΗ και ισοπαλία για Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Γυναίκες: Φινάλε με ήττα για ΟΦΗ και ισοπαλία για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η Α’ Εθνική Γυναικών με… ισοβαθμία για ΟΦΗ και Εργοτέλη

Η 11η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών έγινε σήμερα, με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα με 1-2 από το Μεσολλόγι ενώ ο Εργοτέλης αγωνίστηκε στην Αθήνα με τη Γλυφάδα με το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 0-0.

Μάλιστα ΟΦΗ και Εργοτέλης έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους… χέρι χέρι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμώντας στους 13 βαθμούς. Λίγο πιο πίσω τερμάτισε με 11β. ο Αστέρας Ρεθύμνου που πήρε σήμερα με 3-0α.α. το ματς με τις Καρυάτιδες Σπάρτης.

Αναφορικά με τα παιχνίδια, στο Γάζι ο ΟΦΗ βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ απέναντι στο Μεσολόγγι, στη συνέχεια μείωσε με την Κοκοτσάκη και το 1-2 ήταν το τελικό σκορ. Η σύνθεση του ΟΦΗ ήταν: Πιττά, Κουκουλάκη, Πιτσή, Συμεωνίδη, Σηφάκη, Κουνάλη (70’ Κατιρτζίδου), Κυδωνάκη, Νικηταρά, Κοκοτσάκη, Αεράκη (80’ Παπακωνσταντή), Αραβιάκη.

Το ματς του Εργοτέλη στη Γλυφάδα έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή ενώ η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε κοντά στο γκολ στο 5ο μόλις λεπτό, όταν η Ραπάνη με ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η σύνθεση για τις «κιτρινόμαυρες» ήταν: Γρηγοριάδου, Σιδηρά, Καλέση, Φανουράκη, Σαριδάκη (58’ Ρέιγκ-Παπαδάκη), Ξέρα, Δρακογιαννάκη (90’ Βαξεβάνη), Χαριτάκη, Δρακωνάκη (85’ Λάρου Μελίνα), Ζήγρα (58’ Ηλιάδη), Ραπάνη (85’ Τζανάκη).

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News