Ημέρα κλήρωσης για τα μπαράζ, μαθαίνουν τη σειρά των αγώνων στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Ημέρα κλήρωσης για τα μπαράζ, μαθαίνουν τη σειρά των αγώνων στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΟ και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming.

Τα μπαράζ ανόδου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον Ηρόδοτο. Ο πρωταθλητής του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής προετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΟ και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming...

Στην κλήρωση θα συμμετέχουν οι πρωταθλητές των 10 ομίλων της Γ’ Εθνικής, με τα… ραντάρ των «κυανόλευκων» να είναι ανοιχτά για τη σειρά των αναμετρήσεων.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε, ενώ ο διαχωρισμός θα γίνει σε Βορρά και Νότο με γεωγραφικά κριτήρια.

Συγκεκριμένα, μαζί θα αγωνιστούν οι πρωταθλητές των ομίλων 1-5 και 6-10. Τα παιχνίδια θα είναι μονά και οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για τη νέα Super League 2.

Οι εννέα πρωταθλητές είναι οι Ορφέας Ξάνθης (1ος), Ποσειδών Μηχανιώνας (2ος), Αναγέννηση Καρδίτσας (3ος), Διαγόρας Στεφανοβικείου (4ος), Αχέρων Καναλακίου (5ος), Πανιώνιος (6ος), Κηφισιά (7ος), Θύελλα Ραφήνας (8ος), Ηρόδοτος (10ος) και απομένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον 9ο όμιλο.

Στον βόρειο όμιλο που θα προκύψει, η σέντρα έχει οριστεί για τις 20 Ιουνίου, ενώ στον νότιο όμιλο, όπου ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες και η δράση στον 9ο όμιλο θα ολοκληρωθεί στις 23 του μήνα, η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 27/6.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News