Νίκη με Κυδωνάκη για τις γυναίκες ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι!

Ποδόσφαιρο
Νίκη με Κυδωνάκη για τις γυναίκες ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 95ο λεπτό ο ΟΦΗ νίκησε 1-2 τον Αστέρα Ρεθύμνου στη Σοχώρα

Με γκολ της Βάσως Κυδωνάκη στην τελευταία φάση του αγώνα ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-2 του Αστέρα Ρεθύμνου στο κρητικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και συγκλονιστικό! Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 32’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Αραβιάκη. Στη συνέχεια οι Ρεθυμνιώτισσες έψαξαν την ισοφάριση και στο 51’ κέρδισαν πέναλτι, το εκτέλεσε η Τούνα αλλά νικήθηκε από την Αποστολάκη, η οποία μπλόκαρε στην δεξιά της γωνία.

Το 1-1 έγινε στο 89’ με την Σταγάκη αλλά ο ΟΦΗ είπε την τελευταία λέξη στο 95’. Η Κυδωνάκη στην αντεπίθεση απέφυγε την Μανουκαράκη και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-2!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Ιωαννίδης): Χατζηστάμου (46’ Μανουκαράκη), Ειρ. Δρακάκη, Κιαχίδου, Παπακωνσταντή (46’ Σταγάκη), Γουνάκη, Βορριά, Τζουτζουράκη, Κελαϊδή, Δαφέρμου, Μανωλίτση, Τούνα.

ΟΦΗ (Σταμάτης Μαματζάκης): Αποστολάκη, Παπακωνσταντή, Σηφάκη, Πιτσή, Αεράκη, Κουκουλάκη, Κοκοτσάκη, Κυδωνάκη, Νικηταρά (67’ Κατιρτσίδου), Συμεωνίδη, Αραβιάκη (87’ Κουνάλη).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News