«Το VAR καταστρέφει την αυθόρμητη χαρά του πανηγυρισμού…»

Ποδόσφαιρο
«Το VAR καταστρέφει την αυθόρμητη χαρά του πανηγυρισμού…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα καταπέλτης στην Αγγλία από φιλάθλους, μόνο 26% το υποστηρίζει! – «Σφηνάκια» για τον ερχομό του Euro, τον ΟΦΗ, τις δηλώσεις επιπέδου και άλλα… τρέχοντα!

-«Έρευνα για το VAR, από την «WeAreTheFSA» (Ένωση Υποστηρικτών Ποδοσφαίρου) στην οποία έλαβαν περισσότεροι από 33.000 φίλαθλοι, έδειξε ότι το 26% υποστηρίζει το VAR. Το 95% δήλωσε ότι το VAR έκανε τα παιχνίδια λιγότερο ευχάριστα και ότι είναι δυσαρεστημένοι με την απομάκρυνση της αυθόρμητης χαράς των πανηγυρισμών των γκολ. Το 44% απάντησε ότι θα παρακολουθήσει λιγότερα παιχνίδια στο μέλλον λόγω του VAR.

- Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, δήλωσε στο twitter, ότι τα αποτελέσματα της έρευνας των φιλάθλων για το VAR αποτελούν «σημαντική προειδοποίηση» για τις ποδοσφαιρικές αρχές και θα σταλούν στην Premier League.

 Μην το πετάτε. Μιλάμε για χώρα με προηγμένο ποδόσφαιρο και οι διαιτησίες, μπορεί να δημιουργούν αμφιβολίες χωρίς VAR, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική ολιγαρχία του ποδοσφαίρου, που πότε η μία, πότε οι άλλοι κάνουν το παιχνίδι τους. Εδώ είμαστε μια ακραία περίπτωση, έτσι δεν είναι κύριε Φωτιά; Έτσι είναι, το ξέρουμε…

-Ταξιδάκι στην Αμερική ο Κλάτεμπεργκ; Ο Άγγλος δεν μασάει τίποτα απ' όσα του καταλογίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

-Πολλοί ποδοσφαιριστές από το ελληνικό πρωτάθλημα, θα ήθελαν να ενταχθούν στον ΟΦΗ. Το προδίδει το ενδιαφέρον φίλων και γνωστών τους. Καλό πάντως, για το όνομα και το κύρος της κρητικής ομάδας…-Μέχρι τώρα οι κινήσεις του ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα (όχι μόνο στα μεταγραφικά), δείχνουν να είναι στοχευμένες, ακολουθώντας τη νέα γραμμή ανύψωσης της ομάδας.

-Οι αποτυπώσεις του νέου γηπέδου «Miami Freedom Park» της Ίντερ Μαϊάμι για το μέλλον, μπορεί να είναι πολύ στο μυαλό του Μιχάλη Μπούση! Μόνο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα τα κάνει; Μόνο στην Αμερική να γίνονται; (Οκ! Είμαστε χρόνια πίσω...)

 -Προετοιμασμένοι: Και οι 24 χώρες έχουν επιβεβαιώσει τώρα τις ομάδες τους για το Euro 2020.

-Αδιαμφισβήτητη εκτίμηση: Πορτογαλία, Αγγλία και Γαλλία έχουν  σοβαρή δύναμη πυρός για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Επίθεση που καίει!

-Μήνας απόλαυσης για κάθε ποδοσφαιρόφιλο: Οι φανατικοί του διεθνούς ποδοσφαίρου μπορούν να μένουν ξάγρυπνοι μερόνυχτα με το Euro 2020 να δίνει σκυτάλη στο Copa America.

-Είναι να μην τρέμουν τον εμβολιασμό πριν το EURO οι ποδοσφαιριστές; Φοβούνται κάθε είδους παρενέργεια από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, σκεπτόμενοι μην επηρεάσει την απόδοσή τους ή τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

-Να το δούμε κι ας μην το πιστέψουμε ότι FIFA και UEFA θα βάλουν  στην... πρίζα την ΕΠΟ, για να περάσει η ολιστική μελέτη που «θίγει» εσωτερικά και τοπικά συμφέροντα αξιωματούχων...  51 ψήφοι, από τους 69, χρειάζονται...

-Απλά για το μέγεθος: «Προς συμφωνία η Μπαρτσελόνα με Μέσι. Μείωση στις συνολικές αποδοχές κατά 28.000.000 ευρώ»

-Ήθος και μεγαλείο ταπεινότητας από την Εμπαπέ: "Αν πεις ότι είσαι καλύτερος από τον Μέσι και τον Ρονάλντο, σημαίνει ότι είσαι εγωιστής και βλέπεις μόνο τον εαυτό σου. Αυτοί οι παίκτες δεν συγκρίνονται με κανέναν. Έσπασαν κάθε νόμο της φύσης, διέλυσαν τα στατιστικά. Έχουν 10-15 απίθανα χρόνια».

-Περίπλοκο: Το να δηλώνει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης ότι είναι «πιθανός ο αποκλεισμός Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους από το Champions League», κρατάμε τον χαρακτηρισμό. Προσθέστε και το «αν δεν σεβαστούν τους κανονισμούς, μπορεί να αποκλειστούν, είναι στο χέρι τους».

SL-2: Αναδιάρθρωση «πακέτο» με τις Β’ ομάδες των «Big»

Θεωρώντας σίγουρη την αναδιάρθρωση, ο Γενικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μίλησε για το νέο πρωτάθλημα της SL2, αναμένοντας ότι οι Β’ ομάδες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα μοιρασθούν «σε Βόρειο και Νότιο όμιλο στη SL2».

Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί τους δυο ομίλους της SL2 «για να μεγαλώσει η δεξαμενή ομάδων που θα είναι σε αυτή την κατηγορία», δείχνοντας πρωταθλήματα στην Ευρώπη που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο και «θα πρέπει να δούμε το ποιο μοντέλο μπορούμε να εφαρμόσουμε, με κανόνες που θα τηρούνται». Έφερε μάλιστα το παράδειγμα του Πέλκα, που είχε αργή σωματική ανάπτυξη. και δεν είχαν θέση στη μεγάλη ομάδα αλλά και δεν «χωρούσαν» στη Κ19.

«Δίναμε παιδιά σε άλλες ομάδες που από τον Ιανουάριο και μετά δεν τα χρησιμοποιούσαν διότι δεν ξέρανε αν θα τα έχουν την επόμενη χρονιά, οπότε προτιμούσαν τα δικά τους παιδιά»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News