Εθνική Ελπίδων: «Πρώτη» για Σίμο με… άρωμα ΟΦΗ στον Άγιο Κοσμά

Ποδόσφαιρο
Εθνική Ελπίδων: «Πρώτη» για Σίμο με… άρωμα ΟΦΗ στον Άγιο Κοσμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί του οι συνεργάτες που είχε στην ομάδα του Ηρακλείου

Ο Γιώργος Σίμος φόρεσε τη φόρμα με το εθνόσημο και έπιασε δουλειά στην Εθνική Ελπίδων.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που είχε… άρωμα και από την ομάδα του Ηρακλείου.

Στις κλήσεις του Σίμου για τα προσεχή ματς είναι η Απόστολος Διαμαντής και Φροίξος Γρίβας, ενώ μαζί του στο επιτελείο της «γαλανόλευκης» είναι ο γυμναστής, Κωνσταντίνος Νομικός και ο αναλυτής, Τάσος Πρίτσας με τους οποίος συνεργάστηκε και στον ΟΦΗ.

Άμεσος συνεργάτης του 43χρονου προπονητή, είναι ο Γιώργος Βακουφτσής.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Ο Γιώργος Σίμος ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ως Ομοσπονδιακός τεχνικός: «Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δέχθηκα με χαρά την πρόκληση να αναλάβω την Εθνική Ελπίδων, είναι ότι πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των ποδοσφαιριστών της. Στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα παραπάνω στοιχεία και μέσα από τη δουλειά μας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο το οποίο θα επιδεικνύει αγωνιστικότητα και ομαδικό πνεύμα, ώστε να επιδιώξουμε τη διάκριση. Η προσπάθειά μας αυτή ξεκινά άμεσα, από την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα μας, το εκτός έδρας ματς με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News