Kέρδισε και...συνεχίζει με τον Ταουσιάνη ο Εργοτέλης, νίκησε και...τον Αναστασάκο!

Ποδόσφαιρο
Kέρδισε και...συνεχίζει με τον Ταουσιάνη ο Εργοτέλης, νίκησε και...τον Αναστασάκο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα με σημαντικές όσο και ευχάριστες ειδήσεις στην ομάδα του Ηρακλείου...

Μετά από μια χρονιά που η πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων θεωρεί πως έπρεπε να βρει τον Εργοτέλη να πανηγυρίζει την επιστροφή του στη Super League 1, μετά από μια χρονιά που η διαιτησία ουσιαστικά στέρησε από την ομάδα του Ηρακλείου την άνοδο, προτεραιότητα αν μη τι άλλο έπρεπε να είναι η παραμονή του προπονητή! Όπως κι έγινε: Στον Εργοτέλη έδειξαν και στην πράξη πως θέλουν να συνεχίσουν με τον Γιάννη Ταουσιάνη και απόψε έγινε μια συνάντηση καταλυτική ουσιαστικά για τις επικείμενες εξελίξεις. Βλέπετε οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες μας τα έχουν βρει σε όλα καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από θετικό για ανανέωση της συνεργασίας και από την πλευρά του Ηρακλειώτη τεχνικού!

Συνεπώς ο Γιάννης Ταουσιάνης και ο Εργοτέλης εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα πορευτούν μαζί και τη νέα χρονιά και απομένουν μόνο οι σχετικές ανακοινώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Είναι όμως λογικό ο Ταουσιάνης να δίνει με τη σειρά του τη θετική εισήγηση και για τους συνεργάτες του αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του. Ο κόουτς θέλει να έχει δίπλα του συνεργάτες που αποδεδειγμένα δούλεψαν σκληρά και πολλές ώρες φέτος με εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά παράλληλα και να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας που με το χαμηλότερο μπάτζετ από όλους τους διεκδικητές έφτασε...είκοσι λεπτά και ένα λαθος σφύριγμα από το όνειρο!

Και επειδή γράψαμε για μπάτζετ! Η φιλοσοφία στον Εργοτέλη δεν αλλάζει. Είναι όμως πιθανό να υπάρχει...αυτό το επιπλέον "κλικ" που θα κάνει ακόμα καλύτερους τους "κιτρινόμαυρους" την νέα χρονιά. Ωστόσο το στίγμα είναι: "αυτή η ομάδα δεν πρέπει...να αλλάξει και πολύ"...

                                     Δικαιώθηκε ο Εργοτέλης, όχι ο Αναστασάκος

Για τον Εργοτέλη όμως υπήρξε χθες άλλη μια σημαντική είδηση: Ο Ηλίας Αναστασάκος είχε προσφύγει κατά του Εργοτέλη, διεκδικώντας ποσό ύψους 50.000 ευρώ. Φέτος επανήλθε και προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο με αίτηση επιβολής ποινών κατά της Κρητικής ομάδας.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όμως δεν συμφώνησε με το αίτημα του 43χρονου ποδοσφαιριστή και -κατά την τελευταία του συνεδρίαση- το απέρριψε.

Ο Ηλίας Αναστασάκος φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη την αγωνιστική περίοδο 2013-14 και η υπόθεση είχε βγάλει...εκτός εαυτού τον ιδιοκτήτη του Εργοτέλη Μάγκεντ Σάμι που έκανε σκέψεις ακόμα και για αποχώρηση σε περίπτωση που ο παίκτης είχε δικαιωθεί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News