Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε 0-4 από τον Ολυμπιακό στο "Θ.Βαρδινογιάννης"

Ποδόσφαιρο
Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε 0-4 από τον Ολυμπιακό στο "Θ.Βαρδινογιάννης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Νίκος Νιόπλιας...

Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, η ομάδα Κ19 του «Ομίλου» ηττήθηκε με σκορ 0-4 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης»…

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Τσέλιο, μετά από μαρκάρισμα του Χνάρη. Ο Τσέλιος σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Κασέμι επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά, αλλά τον σταμάτησε ο Μακατουνάκης! Με δυο γκολ όμως στο 7΄και στο 13΄ο Τσέλιος μετέτρεψε γρήγορα το σκορ σε 0-2.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τον Μπερικάκη αλλά στο 51΄ ο Κασέμι πέτυχε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΟΦΗ πλησίασε στη μείωση του σκορ στο 87΄έχοντας δοκάρι με τον Γεωργαλή και το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με γκολ από τον Παπαδάκο (0-4)…

ΟΦΗ Κ19: Μακατουνάκης, Χνάρης(57’ Αμανάκης), Γαϊτάνης, Σμπώκος, Σημαιάκης(74’ Βιτώρος), Βασιλάκης, Μπερικάκης(57’ Αποστολάκης), Λέλεκας, Κιζυλής, Μπέκου(81’ Γεωργαλής), Θεοδοσουλάκης(74’ Χαλκιαδάκης)

Ολυμπιακός Κ19: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμιδάς, Χρηστοφιλόπουλος, Μπέλιτς(68’ Αποστολόπουλος), Μαυρουδής(46’ Κατσογιάννης), Λιάτσος(60’ Καρακούτης), Σαπουντζής, Κασεμί, Τσέλιος, Κίτσος(68’ Παπαδάκος)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News